TBR Thursday – mei 2020

April is weer omgevlogen en dat brengt ons weer in maart en bij een nieuwe TBR Thursday. Valerie en ik kozen weer lootjes voor elkaar in onze video (maar deze keer natuurlijk anders – van op afstand dus ik moest via Skype beide onze lootjes trekken) en in deze post overlopen we nog eens samen wat ik deze maand moet lezen.

Voordat ik laat zien welke 3 boeken Valerie uit mijn potje trok (allez ja technisch gezien ikzelf 😉 ) overloop ik natuurlijk eerst met jullie of ik al mijn TBR Thursday boeken van vorige maand heb gelezen.

De 3 titels die Valerie in april voor mij had gekozen waren:

Sterrenbeeld: Eenhoorn – Sylvia Van Driessche

Sterrenbeeld: eenhoorn

Onderstroom – Tine Bergen

Het college 2 - Onderstroom

Verovering – Kristen Callihan

Verovering

Zijn jullie verrast als ik zeg dat ik geen enkele van deze drie boeken las? Nee natuurlijk niet. Wel geraakte ik bij 2 boeken halfweg voordat de maand om was. Ik ben gewoon geen planner en tegen dat het einde van de maand er is heb ik nog geen enkel boek van deze stapel aangeraakt. shocker i know!

Maar nu verder met deze maand:

De boeken die Valerie uit mijn Challenge Accepted potje trok deze maand waren:

Het koninkrijk – Jess Rothenberg

Het Koninkrijk

Sterrennachten – Sylvia Van Driessche

Sterrennachten

Break a leg – Chinouk Thijssen

Truth or Dance 2 - Break a Leg

Deze maand wordt dus een hele uitdaging aangezien ik zowel deel 3 als deel 4 moet lezen van de sterren serie geschreven door Sylvia en ik graag alle drie de truth or dance delen zou lezen van Chinouk. Of me dit lukt? Hoogstwaarschijnlijk niet maar ach ja ik kan maar proberen zeker 😉

Uit het potje van mijn project re-read trok ik deze maand:

Sneeuwstorm – Eva Burgers

bol.com | Kluitman jeugdthrillers - Sneeuwstorm, Eva Burgers ...

Ik ben heel benieuwd om deze te herlezen aangezien ik deze enkele jaren geleden heel tof vond!

Ik heb dus een redelijk grote TBR voor mei en of het me zal lukken weet ik oprecht niet. Dat zal je begin volgende maand weten te lezen in de volgende TBR Thursday! Welke boeken wil jij lezen in mei?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *