TBR Thursday – september 2022

We zijn begin september. Dat betekent dus dat het weer tijd is voor een nieuwe TBR Thursday. Maar vooraleer we nieuwe boeken kiezen kijken we nog even terug naar wat er vorige maand werd gekozen en wat ik heb weten te lezen van mijn TBR.

In Book Battle kiezen Valerie en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren.

Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Tiny Pretty things – Dhonielle Clayton & Sona Charaipotra

Spitzen-serie 1 -   Tiny Pretty Things

Boyfriend material – Alexis Hall

Boyfriend material

Reminders of him – Colleen Hoover

Reminders of him

Ik dacht dat dit jaar eindelijk het eerste jaar zou zijn zonder summer reading slump. Totdat ik Reminder of him las van Colleen Hoover. Dit boek was zooo goed maar hierna viel ik helaas in een reading slump omdat niks kon tippen aan dit boek. Ik las dus maar 1/3 boeken die op mijn TBR stonden van augustus.


Dit zijn de zinnen die deze maand tegen elkaar battelen!
2020:

  • ‘Is dit een grap?’ (De jacht – Elle Kennedy)
  • Regel nummer één voor studentes: raak nooit je vriendinnen kwijt tijdens een huisfeest… zeker niet als je dronken bent. (Op slag verliefd – Meghan Quinn)

2021:

  • Bloom Peters trok haar vuile slaapzak omhoog tot aan haar kin en lag te rillen op het leeglopende luchtbed op de koude vloer. *de naam was weggebliept omdat Valerie deze anders zou hebben geraden* (Fate: The Winx Saga – Ava Corrigan)
  • Tussen de takes door deed Marcus zijn best om de overduidelijke werkelijkheid niet onder ogen te zien: dat dit een stompzinnige manier was om dood te gaan. (Spoiler alert – Olivia Dade)

2022:

  • Eerlijk gezegd had Olive zo haar twijfels over dit hele promotiegebeuren. *ook hier werd de naam weer niet benoemd tijdens het kiezen* (De liefdeshypothese – Ali Hazelwood)
  • Ik sta tot over mijn oren in de Jägerbommetjes. (Anders dan je dacht – Elle Kennedy)

Valerie koos de volgende boeken:

Op slag verliefd – Meghan Quinn

Het nieuwe academiejaar gaat binnenkort weer van start en daarom ben ik terug wat meer op zoek naar romance boeken die zich afspelen op de universiteit/hogeschool. Hopelijk lees ik hem deze keer wel aangezien Valerie deze ook al eens eerder had gekozen en ik hem toen niet heb gelezen.

Spoiler alert – Olivia Dade

Dit boek roept me de laatste tijd steeds vaker als ik in mijn kast kijk. Laat ons hopen dat ik hem dan ook deze maand lees.

Anders dan je dacht – Elle Kennedy

Dit boek moet nog aankomen maar is als het goed is wel al op weg naar mijn huis. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe Elle Kennedy en toen ik zag dat het luisterboek werd ingesproken door Relinde De Graaf werd ik enkel nog enthousiaster.

Wat staat er deze maand bij jullie op de TBR stapel?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *