Vraag van de week #8

Het is Woensdag! Wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Vraag van de week. Ons wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag hebben we vraag acht:

Zijn er genres die jullie sinds jullie boekenblogger zijn op een andere manier zijn gaan bekijken?

Ik ben sinds ik een boekenblogger ben het feelgood genre wat meer gaan weten te waarderen. Vroeger zag ik dit vaak als boeken die alleen volwassen vrouwen (40/50+) konden lezen  Ik lees deze boeken al sinds ik ongeveer 16 ben (toen ik het New Adult genre leerde kennen door After geschreven door Anna Todd) en waardeer vooral de volwassen factor in deze boeken. De personages gedragen zich minder kinderachtig en weten al waar ze staan in hun leven of wat ze nog zouden willen doen. Het feelgood genre is doorheen de jaren ook wel wat meer vertegenwoordigt vind ik aangezien er nu meer uitgeverijen zijn die dit genre uitgeven en dat vind ik echt heel leuk omdat er zo veel meer boeken in dit genre worden uitgegeven en je zo meer kans hebt om echte pareltjes te ontdekken. Ook zijn er meer Nederlandstalige schrijvers die zich aan dit genre wagen en hier ben ik natuurlijk alleen maar voorstander van!

Dit is zowat het enige genre wat ik op een andere manier ben gaan bekijken. Maar of dat nu echt komt omdat ik boekenblogger ben of door het ouder worden? Geen idee.

Hopelijk vonden jullie dit interessant en weten jullie nu wat meer over het genre wat ik anders ben gaan bekijken sinds ik boekenblogger ben. Laat ons ook vooral hieronder vragen achter die Valerie en ik kunnen beantwoorden en misschien komt jou vraag wel voorbij in een van de komende Vraag van de week artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *