Vraag van de week #20

Het is Woensdag! Wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Vraag van de week. Ons wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag hebben we vraag twintig:

Hoeveel boeken liggen er op jullie TBR-stapels?

Ik denk dat het enige juiste antwoord op deze vraag is: oneindig veel. Maandelijks komen er nieuwe boeken binnen, maar ik lees ook een groot deel hiervan gelukkig. Mijn boekenkasten zijn gedeeltelijk ingedeeld in ‘gelezen’ en ‘nog te lezen’ boeken. Een kleine boekenkast boven op zolder bevat het grootste deel van mijn gelezen boeken en de grote boekenkast op zolder (die wat vaak in onze video’s te zien is op “Our never ending story”) is een mix tussen ‘gelezen’ en ‘nog te lezen’ boeken. Dan heb ik op mijn kamer nog 2 kleine boekenkasten met mijn recensie-exemplaren en op mijn oude kamer staat sinds kort een Kallax met nog meer ‘nog te lezen’ boeken.

De meerderheid is dus zeker nog TBR boeken, het zijn er zoveel dat ik ze bijna niet zou durven tellen aangezien ik dan waarschijnlijk de tel kwijt zou geraken. Gelukkig doe ik wel een aantal keren boeken weg. Deze breng ik dan bijvoorbeeld naar mijn lokale bibliotheek, kringwinkel of ik verstop ze voor de boekenjagers.

Ik heb dus oneindig veel TBR boeken en ik denk niet dat hier snel verandering in zal komen, het is namelijk mijn grootste hobby dus ik vind een boekenkast met veel keuze wel heel leuk staan in huis.

Hoeveel boeken hebben jullie op je TBR stapels liggen?

Laat ons ook vooral hieronder vragen achter die Valerie en ik kunnen beantwoorden en misschien komt jou vraag wel voorbij in een van de komende Vraag van de week artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Joy schreef:

    Op mijn tbr liggen ongeveer 55 boeken, help!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *