Vraag van de week #13

Het is Woensdag! Wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Vraag van de week. Ons wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag hebben we vraag dertien:

Jullie kennen elkaar nog niet zo lang, hoe komt het dat jullie elkaar al zo goed kennen?

Valerie en ik kennen elkaar ondertussen 1,5 jaar echt goed. We hebben elkaar leren kennen via Instagram toen Valerie een actie deed waarop Valerie haar volgers vroeg welke boeken op hun wenslijst stonden. Als ze geluk hadden, had Valerie het boek te geef en kregen ze het tegen verzendkosten. Daarna ging Valerie bij uitgeverij Baeckens aan de slag als stagiair marketing en had ik opnieuw via mail contact met Valerie, waarna we elkaar weer zagen op de Boekenbeurs voor de sleepover van Clavis. Toen merkten we eigenlijk al heel snel dat het goed klikte tussen ons en besloten we in februari van 2019 echt eens samen wat te gaan doen.

Zo gezegd, zo gedaan. We planden een avondje cinema in en het leek alsof we elkaar al jaren wekelijks zagen. Er vielen geen rare stiltes, we hebben heel veel gemeenschappelijk (zeker wat onze hobby betreft) en konden echt uren kletsen over boeken. Sinds die dag bleven we contact houden, vooral via sociale media en elkaar zien in real life. Het resultaat is dat we ondertussen al heel wat projecten samen hebben opgezet, zoals onze boekenclub Magical Stories en ons YouTube-kanaal Our Never Ending Story. Daarnaast kunnen we ook over andere dingen praten, bijvoorbeeld de dingen die ons dwarszitten. En dat is natuurlijk heel belangrijk in vriendschap: we zijn er altijd voor elkaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *