Vraag van de week #12

Het is Woensdag! Wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Vraag van de week. Ons wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag hebben we vraag twaalf:

Noem jullie drie favoriete uitgevers.

Een zeer moeilijke vraag (zoals altijd bij Valerie 😉 ) Ook ik heb het in een uitvalhoek genomen aangezien er anders geen beginnen aan is. Ik heb dus de 3 uitgeverijen gekozen waar ik het meeste favorieten van heb gelezen tot nu toe. Kortom dus de 3 uitgeverijen die mijn favoriete boeken uitgeven.

Best of YA

Best of YA/ Van Goor geeft enorm veel uit! Het is dan ook niet gek dat hier heel veel van mijn favoriete boeken uit komen. Denk hierbij aan de Hongerspelen reeks, 10 blind dates, de Selectie serie en de Twilight reeks. Stuk voor stuk boeken en series waar ik enorm van genoten heb. Hierdoor kon Best of YA dan ook niet ontbreken op deze lijst.

ChoclitNL

ChoclitNL is een kleine uitgeverij wat nog niet zoveel boeken heeft uitgegeven maar ik heb wel al alle boeken gelezen die bij deze uitgeverij zijn uitgegeven. En al deze boeken kregen minstens 4,5 sterren en ik kan dus wel zeggen dat het stuk voor stuk pareltjes zijn. Ik ben ook enorm blij dat er steeds meer en meer feelgood boeken worden uitgegeven aangezien dit een heerlijk genre is en ik de laatste jaren meer en meer van dit genre ben gaan houden.

De Fontein

En als laatste op deze lijst (maar zeker niet de minste) heb ik ook nog De Fontein. Een uitgeverij waar ik vooral dit jaar steeds meer en meer ben van gaan lezen. De Fontein heeft een zeer sterk aanbod jeugd/YA boeken. Denk hierbij dan vooral aan Mel Wallis De Vries, de Royals reeks en nog meer pareltjes. De laatste jaren beginnen ze ook meer chicklit uit te geven waar ik ook enorm naar uitkijk! Het is dan ook altijd enorm leuk om in hun aanbiedingsbrochures te snuffelen naar nieuwe boekjes.

Dit zijn mijn top 3 favoriete uitgeverijen of uitgeverijen waar mijn favoriete boeken van komen. Heb jij een favoriete uitgeverij? Zo ja, welke? Laat ons ook vooral hieronder vragen achter die Valerie en ik kunnen beantwoorden en misschien komt jou vraag wel voorbij in een van de komende Vraag van de week artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *