Vraag van de week #6

Het is Woensdag! Wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Vraag van de week. Ons wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag hebben we vraag zes:

Welke elementen zitten in het voor jullie perfecte boek?

Goh dit is een redelijk moeilijke vraag aangezien ik hier nooit over nadenk. Elementen in boeken waar ik wel erg van hou zijn:

  1. Een stukje realiteit: iets waar ik mezelf in kan herkennen of kan in plaatsen aangezien ik wel van realisme hou. Vaak pak ik dan ook boeken uit het contemporary genre omdat hier niet al te veel dingen zijn gefantaseerd.
  2. Romantiek: ik ben een echte romanticus en als boeken een een klein romantisch element bevatten kan ik dit erg waarderen omdat ik hier bij kan zwijmelen.
  3. Humor: als een boek humor bevat (van het type waarvan ik hardop moet lachen) weet ik dit ook wel altijd te waarderen aangezien lezen hierdoor wel leuk blijft.
  4. Mooie schrijfstijl: als ik ergens een zin lees en dit MOET opschrijven omdat het een mooie quote is krijgt het boek vaak ook wel een half puntje erbij omdat ik dit niet vaak heb bij boeken.

Dit zijn zowat de elementen die voor mij in een perfect boek moeten zitten (een iets korter artikel aangezien ik dit toch wel een moeilijke vraag vond). Hopelijk vonden jullie dit interessant om te lezen. Laat ons ook vooral hieronder vragen achter die Valerie en ik kunnen beantwoorden en misschien komt jou vraag wel voorbij in een van de komende Vraag van de week artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *