Favorite book of the month – juli 2021

Juli is alweer om. Mijn eerste maand zomervakantie is omgevlogen, deze maand las ik 12 boeken en kwam mijn most anticipated release van de maand uit. Het komt dan ook niet als verrassing dat dit boek als mijn favoriet is gestrand.

Mijn favoriete boek van de maand is:

Cinder & Ella: Lang en gelukkig? – Kelly Oram

Cinder & Ella 2 -   Lang en gelukkig?

Deze maand verscheen het tweede deel in de Cinder & Ella duologie. Na het lezen van het eerste deel vorige maand (en dat deze bekroond werd als favoriet van de maand juni) kon ik niet wachten om dit deel te lezen. Op de dag van de release had ik dan ook intense FOMO aangezien ik het boek overal op social media zag verschijnen. ’s avonds kon ik dan ook niet anders dan het e-book aanschaffen en er meteen in te beginnen. Ik las dit deel weer binnen een dag uit en heb er intens van genoten! Ik kon dan ok niet anders dan deze als favoriet kiezen deze maand!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *