TBR Thursday – augustus 2021

Het is juli! Dat betekend dan ook dat het weer tijd is voor nieuwe titels voor First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.


Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Ivana – Sébas Diekstra

Ivana

Dreaming of the boy next door – Kristina Forest

Dreaming of the boy next door

Dansen voor beginners – Nicola Yoon

Deze maand is het me helaas niet gelukt om alle boeken te lezen. Ik las namelijk 1,5 boek (Dreaming of the boy next door ben ik momenteel aan het lezen) Dansen voor beginners schuif ik door naar een andere maand!

De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:

Drie doden bij woningbrand in Breda (Flessenpost)

Beachclub Esperanza 1 -   Flessenpost

Voordat we beginnen, zijn er een paar dingen die je over me moet weten: (Ik durf je niet te zeggen)

Ik durf je niet te zeggen

April is in aantocht en daarmee een nieuw uitgaansseizoen hier in Londen. ( Bridgerton 4)

Bridgerton 4 - Een nobel streven

De zomervakantie eindigde absoluut niet zoals ik wilde: met mijn moeder en zusje in de auto, midden tussen de graanvelden, op weg naar het huis van mijn oma. (Horrorland: Het poppenhuis)

Horrorland  -   Het poppenhuis

O nee! Wat heb ik nu weer gedaan? ( Enkeltje Azië)

Enkeltje Azië

Zij koos uiteindelijk:

Flessenpost – Chantal Claassen

Flessenpost

Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

Ik durf je niet te zeggen

Horrorland: Het poppenhuis – K.R. Alexander 

Horrorland  -   Het poppenhuis

2/3 boeken kan ik technisch gezien luisteren dus als ik niet (zoals ieder jaar in augustus) in een leesslump terecht kom zou deze TBR haalbaar moeten zijn. Laat ons dan ook hopen dat ik volgende maand goed nieuws heb te vertellen en alle boeken heb gelezen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *