TBR Thursday – Januari 2020

Woohoo het is weer een nieuw jaar en dat betekend ook een nieuwe TBR Thursday. Wie Dinsdag ons filmpje of blogpost heeft gezien van Challenge Accepted weet dat Valerie en ik ons een uitdaging hebben gezet van 5 boeken te lezen uit een samengestelde TBR. Mijn lijstje kan je HIER nog eens teruglezen. Dit gaan we dus ook proberen te verwerken in onze TBR Thursday filmpjes, hoe we dit gaan doen lees je hier.

In plaats van dat Valerie 3 boeken voor mij mag kiezen uit 3 samengestelde categorie├źn door mij mag Valerie nu iedere maand 3 boeken trekken uit mijn Challenge Accepted potje. Dit geeft ons ook nog de vrijheid om 2 boeken van deze challenge iedere maand zelf te kiezen.

Voordat ik laat zien welke 3 boeken Valerie uit mijn potje trok overloop ik natuurlijk eerst met jullie of ik al mijn TBR Thursday boeken van vorige maand heb gelezen.

De 3 titels die Valerie in december voor mij had gekozen waren:

Tussen de sterren – Sylvia Van Driessche

Tussen de sterren

Huiver – Maggie Stiefvater

Afbeeldingsresultaat voor huiver

Heavy sh!t – Nora Gharib

Heavy Sh!T

Ik kan met trots zeggen dat ik in de maand december erin slaagde om al deze boeken te lezen!!

Maar nu verder met deze maand:

De boeken die Valerie uit mijn Challenge Accepted potje trok deze maand waren:

Vind ik leuk?! – Holly Bourne

Vind ik leuk?!

Sterrenregen – Sylvia Van Driessche

Wat ze je moeten vertellen maar nooit zullen doen – Warme William

Deze boeken moet ik dus lezen in de maand januari en welke boeken ik lees als freebie? die zien jullie op het einde van de maand in mijn wrap-up.

Ook koos ik ervoor om een potje te maken met al mijn project re-read boeken hierin en iedere maand zal ik hier eentje van trekken. Het boek wat ik deze maand hieruit trok was:

Wij leugenaars – E. Lockhart

Afbeeldingsresultaat voor Wij leugenaars - E. Lockhart

Dit was het voor TBR Thursday van deze maand. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen en duimen jullie voor me dat ik deze boeken deze maand zal lezen. Hebben jullie een TBR voor januari?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *