TBR Thursday – april 2023

De maand april is weer van start gegaan. Dus is het weer tijd om 3 kaartjes uit het deck van Ohsrslybookmarks te trekken. 

Tijdens de maandelijkse TBR Thursday posts zullen we in 2023 dus ook niet meer onze TBR bekend maken maar delen we enkel de prompts die we die maand hebben gekregen en delen wij enkele mogelijke keuzes met jullie voor als jullie mee zouden spelen wat jullie zouden kunnen lezen voor deze challenge en wat wij (waarschijnlijk) van plan zijn om te lezen. Dit om het moodread aspect er toch terug in te steken zodat hopelijk de challenge van 2023 een groot succes wordt.

Het is tijd voor TBR Thursday en dus ook voor de drie prompts en mogelijke keuzes van deze maand.

De prompts die Valerie voor mij heeft getrokken deze maand zijn:

Read a graphic novel

Dit is niet zo’n moeilijke prompt aangezien ik van plan ben om de Heartstopper reeks opnieuw te lezen en ik ook enkele graphic novels van de bib heb geleend. De graphic novels die ik leende bij de bib zijn Krytpto 2 en deel 2 en 3 van Het spookt op nummer 113

Read a book you think you will rate 5 stars

Hiervoor denk ik dat ik It ends with us ga lezen van Colleen Hoover aangezien ik haar boeken altijd wel goed vind. Ook heb ik al heel wat enthousiaste comments gelezen over dit boek. Ik ben dan ook benieuwd of deze daadwerkelijk 5 sterren zal krijgen.

Ook ben ik benieuwd naar Elke zomer daarna geschreven door Carley Fortune. Ik hoor heel wat goede dingen over dit boek dus dit kan potentieel wel eens een 5 sterren boek worden.

Read a book that became a movie

Een film wat deze maand is verschenen in de bioscoop en waar ik erg benieuwd naar ben is Beautiful disaster. Ik ga dit boek waarschijnlijk lezen voordat Valerie en ik de film gaan kijken binnenkort. 

Ook zou ik graag Vlammen (deel twee van de Hongerspelen) opnieuw willen lezen aangezien ik in februari het eerste deel opnieuw las en het tweede deel mijn absolute favoriet is!

Er zijn dus weer heel wat boeken om uit te kiezen voor deze prompts. Ik ben dan ook benieuwd wat april voor mij in petto heeft en of ik tegen het einde van de maand voor ieder kaartje een boek heb gelezen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *