Wrap-up Wednesday – april 2023

De maand mei is van start gegaan en voordat het tijd is om een nieuwe TBR te kiezen blik ik graag nog even terug naar vorige maand en de kaarten die werden gekozen door Valerie. Heb ik ze allemaal weten te lezen?

De 3 kaarten van maart waren:

  • Read a graphic novel
  • Read a book you think you will rate 5 stars
  • Read a book that became a movie

Read a graphic novel

Deze was super makkelijk aangezien ik de Heartstopper reeks deze maand opnieuw wou lezen voor de release van Nick & Charlie. Ik las de eerste 2 delen dan ook. Ook las ik deel twee in de Krypto reeks.

Read a book you think you will rate 5 stars

Hiervoor had ik twee opties namelijk Nooit meer geschreven door Colleen Hoover of Elke zomer daarna geschreven door Carley Fortune. Ik heb beide gelezen, Nooit meer gaf ik 4 sterren en Elke zomer daarna bleek inderdaad een 5 sterren boek te zijn!

Read a book that became a movie

Voor dit kaartje ben ik begonnen in Beautiful disaster, helaas bleek dit boek niets voor mij te zijn en heb ik deze geDNF’t na 81 pagina’s. Wel ben ik samen met Valerie de film gaan kijken in de bioscoop (wat al even erg bleek te zijn dus totaal geen aanrader!)

Technisch gezien heb ik dit kaartje dus niet gehaald maar de intentie was er wel 😉

Ik zou dus zeggen dat ik 2,5/3 heb gescoord aangezien ik eentje niet heb uitgelezen omdat het niet mijn ding was maar ik het wel heb geprobeerd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *