TBR Thursday – oktober 2022

Dit weekend begint de maand oktober al (normaal post ik TBR Thursday in het begin van de maand maar deze maand schuif ik het een weekje naar voren aangezien er volgende week een blogtour recensie online komt) Maar het is dus weer tijd om een nieuwe TBR samen te stellen voor de maand oktober.


In Book Battle kiezen Valerie en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren.


Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Op slag verliefd – Meghan Quinn

Op slag verliefd

Spoiler alert – Olivia Dade

Anders dan je dacht – Elle Kennedy

Avalon Bay 1 -   Anders dan je dacht

In september ben ik eindelijk uit mijn reading slump geraakt. Maar toch was ik halverwege de maand weer mijn TBR boeken vergeten. Hierdoor is het me gelukt om maar één boek van de drie te lezen. Dus niet echt top maar het was wel het eerste boek van de maand namelijk Anders dan je dacht geschreven door Elle Kennedy.


Dit zijn de zinnen die deze maand tegen elkaar battelen!

2020:

  • Ik vind het hier niet leuk. (Wat jij niet ziet – M.J. Arlidge)
  • Het geluid van de deurbel verscheurt de loodzware stilte die al dagenlang in het huis hangt. (Verschijningen – Hilda Spruit)

2021:

  • Ik geloof niet in liefde op het eerste gezicht of soulmates of al die onzin die je in films altijd ziet. (De falling in love montage – Ciara Smyth)
  • Het uitzicht was een verbetering, maar de grootte van het appartement viel me tegen toen ik de verhuisdozen opgestapeld tegen de muur zag staan. (Alias: het laatste uur – Eva Burgers)

2022:

  • Dokter Jonathan Winston trok het mondkapje over zijn neus en mond en keek op de klok aan de muur van autopsieruimte nummer vier, die zich in de kelder van Forensische Pathologie van Los Angeles County bevond. (Jager in de nacht – Chris Carter)
  • Mijn voet tikt mee op de maat van de muziek, die lawaaierig in mijn oren galmt. (Vlam – Jade Van Der Stockt)

Valerie koos de volgende boeken:

Verschijningen – Hilda Spruit

Verschijningen

Alias: het laatste uur – Eva Burgers

Vlam – Jade Van Der Stockt

Ik heb er bewust voor gekozen om wat meer thrillers op de lijst te zetten. De maand oktober is wat spooky met Halloween en hierdoor wou ik deze maand omdopen tot thriller maand. We zullen zien of deze TBR haalbaar is om te lezen volgende maand.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *