Een extra wens voor kerst – Kathryn Freeman

Een extra wens voor kerst – Kathryn Freeman

Een extra wens voor kerst
Genre:
Published: 2019
Publisher:
Page Count: 250
Categorieën: ,
ISBN13: 9789492507570
Melissa hecht niet zoveel waarde aan kerst. Met haar kille, afstandelijke ouders en later met haar manipulatieve echtgenoot (nu ex!) Lawrence heeft ze nooit zo'n echte, heerlijke en warme kerst gevierd. Niets geen gezellig gedekte tafel waar de hele familie aan zit en geniet van elkaar en de feestdagen. Zelf heeft ze ermee leren leven maar het breekt haar hart dat haar zevenjarige zoon William er ook maar mee heeft moeten leren omgaan dat kerst…

Toen ik voor een blogtour van ChoclitNL gevraagd werd om een van hun kersttitels te recenseren stond ik te springen. Ik ben namelijk een echte kerstfreak en hou van alles wat met Kerstmis te maken heeft. Ik zei dan ook volmondig JA op hun aanbod en mocht het boek lezen.

“Een extra wens voor kerst” gaat over Melissa, een alleenstaande vrouw die het niet al te makkelijk heeft gehad in het verleden. De ervaringen met haar ex-man Lawrence heeft haar gemaakt tot de vrouw die ze nu is maar toch is er iets in Melissa gebroken. Wanneer ze haar zoontje William via haar beste vriendin op tennislessen zet ontmoet ze daar de knappe tennisleraar (en mits broer van haar beste vriendin) Daniel. Daniel is een ex-toptennisser die al veel heeft gemaakt van zijn leven. Maar door een blessure heeft hij zijn carrière achter hem moeten laten en heeft hij besloten om zijn eigen tennishal te openen en les te geven aan jonge tennissers. Zo ontmoeten de twee elkaar en er ontstaat een klik , maar Melissa stelt zich terughoudend op met haar verleden. Vinden ze elkaar uiteindelijk toch of eindigt hun korte klik abrupt?

AHH heerlijk een kerstboek voor deze dagen waar het stilaan kouder begint te worden! Een extra wens voor kerst is niet alleen een leuk romantisch boek maar bevat ook een kleine hint van mysterie. De zoon van Melissa heeft namelijk een kerstlijst gemaakt voor de Kerstman en we weten tot op het einde niet wat daarop staat, dit houdt de lezer wel op het puntje van z’n stoel. Net zoals de meeste romantische boeken is het wel redelijk voorspelbaar wat gaat gebeuren en bevat het boek een aantal clichés, maar toch hou ik enorm van dit genre en stoor ik mij hier nooit aan. Dit boek leest enorm vlot en is perfect voor de wintermaanden. Heerlijk onder een dekentje met dit boek en een warme chocolademelk ik zeg vooral DOEN!

Ik heb dus enorm genoten van Een extra wens voor kerst en ben benieuwd naar de tweede kersttitel van ChoclitNL aangezien ik die van Dutch Venture Publishing mag recenseren in de blogtour. Ik geef een extra wens voor kerst 4,5 sterren en het is zeker een enorme aanrader voor fans van dit genre.


Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review