Het hart van een cowboy – Debra Eliza Mane

Het hart van een cowboy – Debra Eliza Mane

het hart van een cowboy
Genre:
Series Number: 4
Published: 2019
Page Count: 243
Categorie├źn: ,
ISBN13: 9789463982009
Becky Morgan heeft een leven dat niet bepaald standaard is. Onder haar wat ruige uiterlijk schuilt echter een jonge vrouw die haar uiterste best doet haar leven te beteren. In het slaperige dorp Twin Bridges valt ze als een blok voor de robuuste rancher Nathan. Dat ze echter een vreemd verhaal over hem heeft gehoord van een serveerster genaamd Lucy-Jane maakt het allemaal niet makkelijker. Maar een man zoals hij, die alles heeft wat zij…

Vandaag is het mijn beurt in alweer een blogtour. Maar deze keer geen gewone blogtour neeeee, de blogtour rond het 4de deel in de Twin Bridges serie geschreven door Debra Eliza Mane. Het hart van een cowboy heet dit deel, ik keek enorm uit naar nog een deel in deze serie en eindelijk is het dan ook zover en heb ik het kunnen lezen.

In ‘Het hart van een cowboy’ volgen we het verhaal van Becky en Nathan. Wanneer Becky haar leven probeert om te gooien en een job probeert te zoeken komt ze terecht bij restaurant Hooters. Hier wordt ze echter meteen afgerekend op haar uiterlijk – ze heeft namelijk aardig wat tatoeages en roze haar – wat niet past in dit restaurant. Maar wanneer de manager Lucy-Jane haar een andere job aanbied – namelijk een knappe cowboy uit Twin Bridges verleiden, met hem naar bed gaan en een zwangerschap faken – weigert ze dit. Maar toch besluit ze om naar Twin Bridges te keren waar ze de knappe cowboy Nathan ontmoet. Nathan is de neef van Jacob Brooks en heeft ook niet zo’n gemakkelijk leven achter de rug. Hij vecht dagelijks tegen nachtmerries die hem parten spelen en wilt geen hulp zoeken. Hij verwijt zichzelf dat alles wat in het verleden gebeurt is zijn fout is en zal nooit meer verliefd worden op iemand. Maar dan komt hij Becky tegen, een meisje wat zijn tegenpool zou kunnen zijn. Maar toch blijken ze allebei meer gemeen met elkaar te hebben dan ze in eerste instantie dachten…

Zoals jullie misschien wel wisten kon ik niet wachten tot er nog een deel in de Twin Bridges serie zou verschijnen. De eerste drie delen heb ik namelijk stuk voor stuk verslonden en toch bleef ik nog op mijn honger zitten. Eindelijk is hij er dan ook en kon ik het boek lezen! Net zoals de eerste drie delen gaat ‘Het hart van een cowboy’ over twee hoofdpersonages wiens leven niet van een leien dakje loopt. Zowel Becky als Nathan hebben een verleden die ze moeilijk durven achter te laten en waar ze de gevolgen dagelijks nog van dragen. Dat is denk ik de reden waarom ik zo van deze serie hou, de personages komen hierdoor heel rauw en echt over wat dat net toch dat tikkeltje menselijker maakt. Debra Eliza Mane weet ook perfect hoe ze een cowboy romance moet schrijven en hierdoor leest het boek enorm vlot. Echter bleef ik op het einde toch nog wat op mijn honger zitten aangezien er een aantal vragen onbeantwoord bleven, betekend dit dat we nog een deel kunnen verwachten? Ik hoop van wel want ik zal nooit genoeg kunnen krijgen van deze personages en setting.

Dit vierde deel wist mijn verwachtingen dan ook zeker waar te maken en ik ben zeer benieuwd of er nog een deel aankomt en van welke personages we dan mogen lezen. Ik geef dit vierde deel 4 sterren en wacht met smacht naar meer!


Ebook (deel 1)

Ebook (deel 2)

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review