Je hoort wat in een klaslokaal – Arnoleon

Je hoort wat in een klaslokaal – Arnoleon

Je hoort wat in een klaslokaal
Author:
Published: 2019
Publishers: ,
Page Count: 168
Categorie:
ISBN13: 9789463831390
Van toetsen met een nietje tot de eeuwige strijd met het "smaartbord', van fantoomluizen in de leraarskamer tot de levenswijsheden van de Kevin (K-Style voor de vrienden). Als geen ander vat ARNOLEON het leven voor de klas samen in deze bundeling hilarische en herkenbare cartoons. What happens in het klaslokaal, vind je in dit boek!

Toen er laatst op de instastories van @Jehoortwatineenklaslokaal bekend werd gemaakt dat zijn comics zouden worden gebundeld in een boek was ik meteen al nieuwsgierig. Ik vind zijn posts op Instagram namelijk altijd hilarisch en kon dus niet wachten om in dit boek te beginnen.

“Je hoort wat in een klaslokaal” is een boek boordevol comics over het leven als leerkracht in het secundair onderwijs. Arnoleon is namelijk zelf leerkracht en kan dus als de beste de hilarische situaties van in het klaslokaal omschrijven. 168 pagina’s bomvol hilarische en herkenbare situaties die zowel volwassenen als jongeren aan het lachen zal weten te brengen.

Vanaf het moment dat ik begon te lezen wist ik dat ik niet meer zou kunnen stoppen, de comics zijn namelijk zo grappig dat je steeds blijft bladeren en je voordat je het weet al bij het einde bent. Ik heb zelf op de richting voeding-verzorging gezeten (en nadien kinderzorg) en herken sommige situaties die Arnoleon uitlegt dus ook van eigen ervaringen in de klas. Maar ook al heb je niet deze richting gestudeerd ik denk wel dat iedereen er een aantal herkenbare situaties uit kan plukken en weer kan denken aan hoe het zelf in de klas was. “Je hoort wat in een klaslokaal” is dus zeker een tof boekje voor tussendoor te lezen, je leest het in een ruk uit aangezien het zo’n grappige en herkenbare situaties zijn. De tekenstijl van Arnoleon is ook zeer herkenbaar waardoor je zijn stijl overal zal weten te herkennen als je het ziet.

Ik heb enorm genoten van dit boek en hoop stiekem al op een tweede boek (met Ellis erin natuurlijk) maar tot dan heb ik natuurlijk nog alle comics op zijn Instagram om mee in een deuk te liggen. Ik geef dit boek 5 welverdiende sterren!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review