TBR Thursday – november 2022

November is ondertussen al in volle gang. Bij de start van een nieuwe maand hoort ook een nieuwe TBR.

In Book Battle kiezen Valerie en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren.

Maar vooraleer we een nieuwe TBR samenstellen blikken we even terug naar afgelopen maand:

Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Verschijningen – Hilda Spruit

Verschijningen

Alias: het laatste uur – Eva Burgers

Vlam – Jade Van Der Stockt

De maand begon meteen al goed want ik las Alias al direct uit. Hierna begon ik in Vlam maar deze wist ik niet op tijd uit te lezen – deze neem ik dus mee naar november. Aan Verschijningen ben ik niet geraakt. Ik las dus 1,5/3 boeken.

Dit zijn de zinnen die deze maand tegen elkaar battelen!

2020:

  • In de minibus vanaf het vliegveld van Genève houd ik mijn oordopjes in mijn oren. (Een voor een – Ruth Ware)
  • Ze moet de code twee keer ingeven voor de deuren openklappen. (Zullen we het liefde noemen – Tine Bergen) 

2021:

  • Weet jij hoe magie werkt? (Het meisje dat Kerstmis redde – Matt Haig)
  • Op het moment dat Eva die middag haar woning binnenstapte, wist ze dat het mis was. (De eekhoorntjes affaire – Marijke Vos) 

2022:

  • Ik ben niet trots op wat ik gedaan heb. (Confessions of a teenage serial killer – Bjorn van den Eynde)
  • De klok in de gang van het verzorgingshuis waarschuwt me dat het drie uur is. (De wensenwinkel – Saskia M.N. Oudshoorn & Chantal Claassen)

Valerie koos de volgende boeken:

Zullen we het liefde noemen? – Tine Bergen

Zullen we het liefde noemen?

De eekhoorntjesaffaire – Marijke Vos

De Eekhoorntjesaffaire

Confessions of a teenage serial killer – Bjorn van den Eynde

Ik hoop zeker 2/3 te kunnen lezen aangezien De eekhoorntjesaffaire een kortverhaal is en ik Confessions of a teenage serial killer ga buddyreaden met Valerie. Of het 3/3 wordt kom je volgende maand te weten in een nieuwe TBR Thursday.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *