Johanna’s Kerstmis – Johanna Basford

Johanna’s Kerstmis – Johanna Basford

Johanna's Kerstmis
Illustrator: Johanna Basford
Genre:
Published: 2020
Publishers: ,
Page Count: 80
Categorieën: ,
ISBN13: 9789045325545

Het is de leukste tijd van het jaar. Tijdens deze periode doe ik enorm veel omtrent de feestdagen (een kerstpuzzel proberen, kerstboeken lezen,…) Toen ik door de najaarsbrochures ging kwam ik Johanna’s Kerstmis tegen, een zoek-kleurboek helemaal in het teken van Kerstmis. Hoewel er niet veel te vertellen valt over een kleurboek leek het me toch superleuk om een mini-recensie hiervan te posten, aangezien ik het toch een dikke aanrader vind.

Johanna’s Kerstmis is een zoek-kleurboek boordevol kleurplaten met als thema Kerstmis. Je krijgt 80 pagina’s kleurplezier waarmee je uren zoet bent. Als liefhebber van de feestdagen vind ik het de perfecte ontspanning, ik kleur soms ook enkele figuren in tijdens de pauzes tussen de lessen door. Hierdoor heb ik toch iets leuks te doen en minder ik mijn schermtijd.

Doorheen het boek zijn ook vogeltjes verstopt, dit zorgt voor een leuke speurtocht om zo alle vogeltjes te spotten. Het handige is dat je de kleurplaten ook kunt uitscheuren (je kan zo dus ook handig een pagina meenemen on-the-go voor als je niet het hele boek mee wilt nemen.

Johanna Basford haar kleurplaten zijn ook zeer mooi en leuk om in te kleuren. Wat ik zo leuk vind aan een kleurboek is dat ieder zijn kleurplaat een ander resultaat heeft en het boek hierdoor uniek wordt.

We kennen allemaal wel een kerstfreak in de familie. Johanna’s Kerstmis is dan ook het perfecte cadeau voor deze Christmasholic! Heerlijk ontspannen tijdens het inkleuren van kerstprentjes, wat wilt een mens nog meer?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review