BLOGMAS is terug!!

Na 3 jaar breng ik Blogmas eindelijk terug! Als echte kerstgek is December de leukste tijd van het jaar, ik ben ook jarig in december dus dat zorgt voor nog extra vreugde in deze maand. In 2015 en 2016 deed ik daarom in de maand december Blogmas, dit was mijn draai aan de jaarlijkse vlogmas waar iedere Youtuber bijna aan mee doet. En dit jaar breng ik dit weer terug!

Maar wat is blogmas? 

Blogmas is een hele maand boordevol kerst/winter gerelateerde blogpost om te vieren dat het de leukste tijd van het jaar is. Iedere dag kan je bij mij dus terecht voor de christmas spirit aangezien ik deze maand bomvol heb gestoken met leuke recensies (van kerst/winterboeken natuurlijk), cadeautips, lijstjes, tags,… Alles wat je je kan inbeelden wat ook maar iets te maken heeft met Kerstmis zal deze maand verschijnen op de blog. Startend dus vandaag! Laat alles maar op je afkomen en geniet want het is the most wonderful timme of the year!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *