Favorite book of the month – november 2020

De voorlaatste maand van het jaar is alweer om, ik las aardig wat boeken waarbij er 2 bovenuit staken. Ik besloot dan ook om 2 als mijn favoriet te benoemen deze maand. Welke dat zijn?

Mijn favoriete boeken van deze maand zijn namelijk:

Een van ons liegt – Karen M. McManus 

Een van ons liegt

Een van ons liegt is een YA-thriller met een goede spanningsopbouw dat snakt naar meer! Je wilt blijven doorlezen omdat je absoluut wilt weten hoe het eindigt en aan het einde zal je in shock achterblijven, want dat einde zal je zeker niet zien aankomen!

Wil je de volledige recensie lezen? Klik dan op DIT LINKJE

Black Friday – Maren Stoffels 

Black Friday

Maren Stoffels heeft me wederom weten te verrassen en ik kijk dan ook weer enorm uit naar meer boeken van haar! Eigenlijk vind ik het best jammer dat ik dit boek zo snel heb gelezen aangezien ik nu nog zal moeten wachten tot er iets nieuws van Maren Stoffels uitkomt.

Wil je de volledige recensie lezen? Klik dan op DIT LINKJE

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *