Gebroken – Shelena Shorts

Gebroken – Shelena Shorts

Gebroken
Series:
Series Number: 2
Published: 2020
Page Count: 284
Categorieën: ,
ISBN13: 9789492585486
Na de bloedstollende gebeurtenissen in het najaar proberen Sophie en Wes het gewone leven weer op te pakken – voor zover hun leven gewoon is, natuurlijk. Door alles wat er gebeurd is, is nog maar eens duidelijk geworden hoe kostbaar hun tijd samen is. Ze zetten dan ook alles op alles om er het beste uit te halen. Helaas wordt hun kortstondige geluk al snel verstoord door een mysterieuze reeks gebeurtenissen. Sophie wil Wes beschermen,…

Het is weer tijd voor een blogtour! Deze keer ga ik het hebben over het tweede deel in de momentum serie genaamd “Gebroken” Vorig jaar las ik namelijk het eerste deel (die recensie kan je HIER lezen) en toen het tweede deel uitkwam wou ik het lezen, het einde van het eerste deel zorgde er namelijk voor dat ik toch met wat vragen achterbleef.

In dit deel gaat het verhaal van Sophie en Wes verder. Na de gebeurtenissen van deel 1 zijn ze vastberaden om hun normale leventje weer op te pakken en er zoveel mogelijk uit te halen. Maar dan gebeuren er weer een aantal gebeurtenissen dat hen zorgen baart. Zullen Sophie en Wes nog kunnen genieten van hun kostbare tijd samen of liggen er kapers op de kust?

Hoewel ik niet super enthousiast was over deel 1 wou ik dit deel toch zeker een kans geven. Deel één eindigde namelijk op een enorme cliffhanger die ervoor zorgde dat ik toch wel wou weten wat er met Sophie en Wes ging gebeuren. Ik las het eerste boek een hele tijd geleden waardoor ik eerst even terug moest denken aan hoe alles precies was afgelopen voordat ik lekker in dit verhaal zat, ik herinnerde me namelijk enkele personages niet meer wat toch wel essentiële informatie bleek te zijn. Sommige verhaallijnen in dit tweede deel waren zeker interessant en zorgde wel voor wat spanning waardoor ik verder bleef lezen. De redactie van dit deel was ook stuken beter dan het vorige aangezien er in het eerste deel redelijk wat foutjes waren ingeslopen, gelukkig was dat in dit deel niet zo. Soms vond ik Sophie wel een bazig personage en kon ik mij hier wel wat aan storen maar dat heeft niets met het verhaal te maken maar gewoon met haar koppige karakter.

Tijdens het lezen van dit deel bleef ik maar denken dat het enorm veel weg had van “Twilight” en “De wolven van Mercy Falls” aangezien sommige elementen uit deze boeken hierin terug kwamen. Had ik deze reeks dan ook als 12-jarig meisje gelezen dan had ik er enorm van genoten en was ik zeker een die-hard fangirl geweest. Maar mijn smaak is over de jaren toch wel wat veranderd wat ervoor zorgt dat ik het verhaal niet super vind en het geen favoriet zal worden. Maar voor tieners is dit dus zeker wel een goede reeks. Ik geef dit tweede deel in de Momentum serie dan ook 4 sterren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review