Momentum – Shelena Shorts

Momentum – Shelena Shorts

Momentum
Series:
Series Number: 1
Published: 2019
Page Count: 302
Categorie:
ISBN13: 9789492585356
Als je onsterfelijk bent, wat is het leven je dan waard..? Sophie Slone is net naar San Francisco verhuisd en heeft er geen zin in om 'het nieuwe meisje' op school te moeten zijn. Gelukkig mag ze van haar moeder, die op de universiteit van San Francisco werkt, haar laatste schooljaar via thuisstudie afmaken. Als ze tijdens een bezoekje aan haar moeder de knappe eerstejaarsstudent Weston ramt met haar auto, heeft ze er nog geen…

Laatst postte Dutch Venture Publishing weer een aantal blogtour posts in de groep voor alle zomer titels die zullen uitkomen dit jaar. De eerste blogtour van alle zomertitels was “Momentum” geschreven door Shelena Shorts. Vandaag mag ik dan ook met een aantal andere bloggers deze tour afsluiten.

Momentum gaat over Sophie. Wanneer Sophie verhuisd naar San Francisco hoeft ze niet bang te zijn om de ‘nieuweling’ te zijn, ze mag namelijk thuisles volgen van haar moeder. Als ze tijdens een lunch met haar moeder (die werkt op de Universiteit van San Francisco) tegen de auto botst van Weston wordt haar leven op zijn kop gezet. Wat begint als een ongeluk bloeit al snel uit tot een romance tussen de twee, maar kent Sophie Weston wel goed? Of blijkt hij toch geheimen voor haar achter te houden?

Toen ik de cover en flaptekst las was ik meteen nieuwsgierig geworden naar dit boek. Het concept van dit boek (onsterfelijk zijn) is zeer interessant. De romance vond ik echter niet zo heel goed uitgewerkt, Sophie valt meteen als een blok voor Weston zonder hem echt goed te kennen en kan al meteen niet meer zonder hem. Later in het boek wordt hier wel wat meer over verteld maar tot die tijd is het redelijk cringy hoe Sophie zich soms gedraagt. Hoewel er een aantal spellingsfouten en typfouten in het verhaal zitten leest het boek toch wel vlot, echter snap ik dat dit voor sommige zeer storend kan overkomen. Hoewel het even duurde eer ik volledig in het verhaal zat (met het toffe concept) was het het wachten waard. Naar het einde werd het boek ook zeer spannend waardoor je wil blijven verder lezen.

Dit boek gaf me ultieme ‘Twilight’ en ‘Het rampzalige verhaal van jou en mij’ vibes en ik ben dan ook wel blij dat ik besloten heb om aan deze blogtour mee te doen. Ik kijk dan ook enorm uit naar het volgende deel aangezien dit boek toch wel eindigde met een cliffhanger! Dit boek kreeg van mij 4/5 sterren.

Bedankt Dutch Venture Publishing voor dit recensie-exemplaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review