Zomer in Carrick Park – Kirsty Ferry

Zomer in Carrick Park – Kirsty Ferry

Zomer in Carrick Park
Author:
Published: 2019
Page Count: 150
Categorie:
ISBN13: 9789492507181
Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze... Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen. De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door…

Laatst werd ik door Valerie gevraagd of ik wou meedoen aan een blogtour van het boek ‘Zomer in Carrick Park’ aangezien zij de blogtour regelde van dit boek via Uitgeverij Tinteling Romance. Aangezien de flaptekst me erg aansprak besloot ik om mee te doen. En vandaag is het dan ook mijn beurt. Eerder vandaag konden jullie mijn leuke blogtour artikeltje lezen (iets met bruid make-up en een tekening ? ) en nu heb ik de recensie voor jullie.

In zomer in Carrick Park volgen we het verhaal van Rosa. Wanneer Rosa na jarenlang haar ex Joel weer tegen het lijf loopt op haar werk is ze even sprakeloos want van alle hotels in de omgeving moest hij juist in dit hotel blijven overnachten voor een bruiloft van zijn beste vriend. Wanneer de bruiloft echter zonder taart lijkt te zitten weet Rosa zich er al snel overheen te zetten en besluit ze om met Joel samen te werken en achter de potten en pannen te kruipen om zo de bruiloft te redden.

Wat me direct opviel toen ik dit boek begon te lezen was dat het een superleuke setting had (namelijk in een hotel). Hierdoor geeft de auteur toch een extra leuke twist aan het verhaal aangezien chicklits vaak ongeveer dezelfde plot hebben. Dit zorgde er ook voor dat ik een instant zomer gevoel kreeg tijdens het lezen van dit boek – wat ook hielp is dat ik het las in het zwembad haha ?. Hoewel ik mij soms wel wat stoorde aan hoe Rosa zich gedroeg tegenover Joel werd dit ruimschoots gecompenseerd door Joel aangezien hij een perfecte love-interest was en door de lieve dingen die hij deed om Rosa terug te winnen. Ook is dit niet zomaar een chicklit nee er zit echt een boodschap achter maar dit neemt niets weg van de luchtigheid van het boek. Ook is dit een zeer dun boekje (ongeveer 150 pagina’s) en leest het supersnel.

Dit boek is dus een perfecte zomer-read om mee te nemen op reis. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit boek heb gelezen! Ik gaf dit boek 4 sterren en raad hem zeker aan!

Morgen komt het laatste artikel van deze blogtour online! Deze kan je vinden op Helma Koot haar Hebban account!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review