TBR #Leesmeemarathon ronde 4

Vandaag heb ik mijn TBR voor de vierde ronde van de #Leesmeemerathon voor jullie. Ik wil vooral door de dag veel lezen aangezien om 21:00 uur het Eurovisie Songfestival begint en ik deze wel wil volgen (die hard fan here!) Mijn TBR is nog niet 100% zeker aangezien ik niet weet wat ik deze week voor de marathon uitlees en wat niet. Daarom een voorlopige (kleine) TBR:

[Gewoon] verliefd – Luc Descamps

Image result for gewoon verliefd luc descamps

Maanziek – Eva Linden

Image result for maanziek eva linden

De executie – Daniëlle Bakhuis

Image result for de executie - daniëlle bakhuis

Dit zijn de 3 boeken die ik plan te lezen – maar dit kan nog veranderen. Ik hou jullie zeker op de hoogte op Instagram als er iets verandert en ik iets anders lees.

Doen jullie mee zaterdag?

X Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *