Leesmeemarathon April

Vandaag heb ik de bekendmaking van de rondes van de Leesmeemarathon in april voor jullie. En je leest het goed rondes aangezien ik in april 2 keer 24 uur lang met jullie ga lezen. Dit komt omdat het natuurlijk paasvakantie is in april en de meeste studenten dan vrij hebben. Sommige leden gaven ook aan dat het eens fijn was om een ronde door de week te doen. Ik heb dan ook 1 door de week en 1 in het weekend ingepland. Laten we snel beginnen…

De eerste ronde in april zal plaats vinden op woensdag 10 april, dit is in de eerste week van de paasvakantie en ook leuk voor de mensen die door de week 24 uur willen lezen.

De tweede ronde in april zal plaats vinden op zaterdag 27 april, dit is het allerlaatste weekend van april. Perfect om nog een paar boeken te lezen voordat de maand om is.

Voor deze rondes gelden weer dezelfde regels:

  • Er is een Instagram groepje waar de leessprints in zullen worden gehouden (stuur me vooral een privĂ© berichtje als je in het groepje wilt)
  • Er zijn geen challenges – je mag lezen waar jij op dat moment zin in hebt.
  • Als je iets online deelt doe dit vooral met de hashtag #leesmeemarathon. Zo zie ik jullie updates ook en kan ik deze liken aangezien het natuurlijk leuk is om interactie te hebben met jullie.
  • HAVE FUN!

Heb je tips nodig? Ik heb afgelopen maand 2 blogposts met tips gedeeld die ik hieronder zal linken.

Zo dit was de bekendmaking, hopelijk vinden jullie dit leuk en doen jullie deze maand mee.

X Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *