Toeval bestaat niet – Saskia M.N. Oudshoorn

Toeval bestaat niet – Saskia M.N. Oudshoorn

Toeval bestaat niet
Series Number: 1
Published: 2021
Page Count: 95
Categorieën: ,
ISBN13: 9789020542776

Voor de blogtour rond de Liefde in Milaan reeks geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn mocht ik deze leuke trilogie lezen. Ik las ze eind december en verslond ze één na één. 18 januari kan je lezen wat ik van deze serie in het algemeen vond maar deze week deel ik mijn recensies van ieder deel al met jullie. Te beginnen met Toeval bestaat niet.

In Toeval bestaat niet volgen we het verhaal van Anneloes (Loes of Loe voor de vrienden). Wanneer haar vriend vreemdgaat besluit ze om de relatie te verbreken. Ze heeft in het begin geen behoefte om een nieuwe relatie aan te gaan totdat haar beste vriendinnen besluiten om haar op een blind date te sturen. Hier ontmoet ze Gianluca, een knappe man waarmee ze al meteen een klik heeft. Al snel krijgen de twee een band en besluiten ze op weekend te gaan naar Milaan. Maar dan zegt Gianluca plots af en wordt Anneloes met zijn assistente op pad gestuurd. En deze reis gaat niet zoals verwacht…

Toeval bestaat niet is een heel dun boekje, met zijn 95 pagina’s lees je het dan ook in een recordtempo uit. Ik werd al meteen in het verhaal van Anneloes & Gianluca gezogen en wou absoluut verder blijven lezen. Toeval bestaat niet is je typische feelgood verhaal waarbij je geen seconde hoeft na te denken, ook zitten er wel enkele clichés in verwerkt maar dit stoort geen minuut aangezien je meteen een band opbouwt met de personages. Er zijn ook enkele hilarische momenten verwerkt in het boek waarbij ik mezelf meermaals erop betrapte dat ik hardop was aan het lachen, ik vind het dan ook heerlijk als een boek dit met me kan doen. Ik merkte tijdens het lezen wel dat de auteur uit Nederland kwam aangezien er enkele Hollandse woorden inzaten waarvan ik nog nooit had gehoord, gelukkig komt dit niet te vaak voor waardoor het ook geen stoorfactor werd.

Na het lezen van Toeval bestaat niet wil je absoluut verder met de reeks. Ik kon het dan ook niet laten om meteen in deel 2 te beginnen aangezien ik MOEST weten waar het verhaal heen zou gaan. Ik ben dan ook heel blij dat ik mee mocht doen met deze blogtour en ik zo deze heerlijke reeks heb ontdekt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review