Blogtour: Zomer in Carrick Park – Bruidsmake-up

Vandaag is het mijn beurt in de blogtour rond het boek Zomer in Carrick Park geschreven door Kirsty Ferry. Dit boek speelt zich af tijdens een bruiloft en daarom leek het mij een leuk idee om als blogtour idee mijn bruidsmake-up uit te tekenen en uit te lichten in deze blogpost.

Mijn tekening van de bruidsmake-up:

Hoe ik wil dat mijn bruidsmake-up later uitziet:

Later als ik trouw zou ik graag willen werken met nude kleuren. Ik heb namelijk as-bruin/blond haar waardoor fellere kleuren mij niet zo goed staan (+ ik vind deze kleuren ook niet zo mooi)

Ik zou dus op mijn ogen graag een bruinige smokey eye willen met rosé-goude glitters erin verwerkt, ik denk dat dit namelijk heel mooi aansluit bij mijn groen/grijze ogen.

De foundation en blush hou ik liever ook zeer neutraal aangezien dit het beste past bij een nude look.

Op mijn lippen zou ik graag ook een nude/roze kleur willen aangezien dit dan mooi aansluit bij de ooglook.

Mijn haren heb ik het liefst gekruld en een mooie (subtiele)  bloemenkrans erin. Deze bloemenkrans in wit met beige kleuren – zodat dit ook weer mooi aansluit bij de make-up.

Dit is hoe ik later mijn bruidsmake-up en haren zou willen. Dit was dan ook meteen al mijn blogtour stop van Zomer in Carrick Park. Later vandaag komt de recensie ook online. Hopelijk vonden jullie het eens leuk om iets persoonlijker te weten te komen over mij 😉

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *