Liefde in Twin Bridges: Duke en Ian – Debra Elize Mane

Liefde in Twin Bridges: Duke en Ian – Debra Elize Mane

Liefde in Twin Bridges: Duke en Ian
Genre:
Series Number: 3
Published: 2018
Page Count: 233
Categorie:
ISBN13: 9789463670913
Duke woont al haar hele leven in Twin Bridges, Montana en vindt dat ze de touwtjes van haar eigen leven prima in handen heeft. Ze woont met haar familie op Big Hole River Ranch, werkt als kok bij een lokale diner, bemoeit zich met iedereens zaken en loopt op de ranch zo nu en dan haar oude liefde Ian tegen het lijf, die ze strikt op afstand houdt. Maar als haar broer Jacob zijn vriendin…

“Ahh eindelijk is hij er deel 3 in de Twin bridges serie!!” Dat is hoe ik reageerde toen ik een berichtje kreeg van Dutch Venture Publishing of ik mee wou doen aan deze blogtour. En natuurlijk zei ik JA!! Al maanden ben ik aan het wachten op het nieuwe deel in deze serie en het lange wachten werd eindelijk beloond.

In dit boek komen we meer te weten over Duke en Ian. Duke is zoals we al wisten Jacob’s broer (waar we in deel 2 al wat meer te weten over kwamen) en Ian is Duke’s ex van vroeger die ook werkt op de ranch.

Het boek begint wanneer Jacob June ten huwelijk wilt vragen, hij heeft een groots aanzoek geregeld op de ranch en vraagt aan iedereen om hulp aangezien er nog vanalles geregeld moet worden. Het huwelijksaanzoek is een succes en op dezelfde avond zegt Ian in een dronken bui dat hij na al die jaren nog steeds van Duke houdt. Duke zit echter nog met een aantal problemen van vroeger waardoor het niet zo soepel verloopt en haar poort naar het verleden weer wordt geopend.

Wauw! Debra Eliza Mane doet het weer hoor! Wat een heerlijk verhaal was dit weer. Deze boeken (vooral deel 1 en 3) vinden plaats in de winter waardoor je direct in de kerst/winterstemming komt. De personages uit dit boek waren weer super neergezet. De verhaallijn was op geen enkel moment saai aangezien Debra de spanning op kleine momentjes erin bleef houden en het geen moment losliet. Ik geraakte weer meteen gehecht aan de personages en vond het dan ook super dat we ook weer wat inzicht kregen over de andere personages van de eerdere delen. Hoewel ik een aantal dingen die gebeurde wel al wat zag aankomen wist ik nooit 100% hoe Eliza dit zou verwerken in het verhaal en de manier waarop ze dit deed was super! Het nadeel aan dit boek is dat je hem meteen uitleest want nu moet ik weer wachten op het 4de deel :p

Ik gaf dit boek dan ook 5/5 sterren aangezien ik weer enorm heb genoten om in Twin Bridges te zijn en niet kan wachten om te mogen terugkeren in deel 4!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review