Één waarheid – Nadine Swagerman

Één waarheid – Nadine Swagerman

Één waarheid
Published: 2018
Publishers: ,
Page Count: 224
Categorie:
ISBN13: 9789020654622
Laura moet de waarheid weten. Hoe pijnlijk die ook is... Als Laura's ouders door een misdrijf om het leven komen, stort haar leven volledig in. Het gaat zelfs zo slecht met haar dat ze een zelfmoordpoging doet, waarna ze in een psychiatrische kliniek belandt. Daar leert ze Joritt kennen, een student verpleegkunde. Hij is de enige die haar soms even laat vergeten waar ze is en waarom. Joritt wil graag meer weten over de dood…

In dit boek volgen we Laura. Wanneer haar ouders worden vermoord kan Laura dit moeilijk verwerken, hierdoor wordt ze naar een psychiatrisch centrum gestuurd. In dit centrum ontmoet ze Joritt, een student verpleegkunde die haar helpt om de dader te vinden.

Al vanaf het begin vond ik dit boek al enorm interessant, je wordt al meteen in het verhaal gegooid en stapje voor stapje kom je steeds meer te weten. Doordat dit boek in duo perspectief is geschreven kom je veel meer te weten over de twee personages. Ik vond de vriendschappen die worden opgebouwd wanneer Laura in het psychiatrisch centrum is ook zeer goed bedacht, hierdoor heeft dit centrum ook meer diepgang aangezien Laura hier toch veel tijd spendeert. Aangezien Joritt ook zijn eigen onderzoek voert naar de dader kom je er na twee/derde van het verhaal wel al achter wie de dader nu daadwerkelijk is (dit kon ook aan mij liggen aangezien ik nog wel eens speculeer over de dader bij een thriller 😉 ) Ik vond dit verhaal zeer goed geschreven, zeker als je weet dat dit pas Nadine haar eerste boek is! Nadine heeft een zeer vlotte schrijfstijl waardoor je door dit boek vliegt. Ik vind dit boek zeer geschikt voor de leeftijd 14+ aangezien ik denk dat deze doelgroep dit boek nog spannender zal vinden. Ik ben na dit boek te hebben gelezen ook zeer nieuwsgierig naar Nadine haar volgende boeken (aangezien ik zeker denk dat deze er zullen komen)

Ik geef dit boek 4 sterren en is zeker een aanrader voor de mensen die hem nog niet hebben gelezen!

Graag wil ik Kluitman enorm bedanken om mij een e-recensie exemplaar op te sturen, ik heb enorm genoten van dit boek!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review