Fright night – Maren Stoffels

Fright night – Maren Stoffels

Fright night
Published: 2018
Page Count: 176
Categorie:
ISBN13: 9789025876203
Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu. Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. Wat gebeurt er als die angsten veel te dichtbij komen? Vijf jongeren gaan het bos in. Een van hen zal de nacht niet overleven. En een van hen is de moordenaar.

Een tijdje geleden zag ik dit boek al eens voorbij komen op de instagram pagina van Maren Stoffels. De korte samenvatting maakte mij al meteen nieuwsgierig naar dit boek, maar ik moest toen nog een tijdje wachten eer het boek zou verschijnen… Ongeveer een maandje geleden was ik in de boekhandel op zoek naar Chinouk Thijssen haar nieuwe boek en zag ik Fright night ook liggen. Aangezien de boekhandel toen het nieuwe boek van Chinouk Thijssen niet had heb ik Fright night meegenomen terwijl het boek van Chinouk via de boekhandel werd besteld. En wat ben ik blij dat ik in die tijd dit boek had om mijn leeshonger te stillen…

In dit boek gaan 5 jongeren samen naar een fright night met als doel hun ergste angsten te overwinnen. Maar wat ze niet weten is dat 1 van hen dit niet zal overleven…

Dit boek was zeer spannend, je zit meteen in het boek doordat de sfeer al direct griezelig is. Doordat het verhaal plaatsvind op een fright night was ik erg nieuwsgierig en wou ik dit boek dan ook meteen kopen. Je volgt in dit boek het verhaal vanuit meerdere perspectieven waardoor je meer achtergrond informatie krijgt over alle personages. Er gebeuren ook meerdere spannende dingen in het verhaal en aangezien de achterkant van het boek al zegt dat er 1 iemand sterft denk je hierdoor telkens dat het een verschillend personage is dat dan zal sterven, hierdoor zit je ook steeds op het puntje van je stoel. De personages hebben ook veel diepgang en je merkt wel dat er goed over hen is nagedacht. Alles zit ook heel goed in elkaar en hierdoor zie je het einde totaal niet aankomen.

Ik geef dit boek dan ook 4 sterren aangezien ik het een zeer spannend boek vond en ik ga dan ook zeer snel Escape room proberen te lezen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review