Het huis zonder einde – Daniëlle Bakhuis

Het huis zonder einde – Daniëlle Bakhuis

Het huis zonder einde
Published: 2020
Page Count: 136
Categorie:
ISBN13: 9789000374830
AHH eindelijk is er weer een nieuwe Daniëlle Bakhuis. Net zoals vorig jaar volgde ik de traditie om dit boek te bewaren als mijn eerste boek van het jaar. Na het lezen van Clownsnacht was ik super nieuwsgierig naar haar nieuwste jeugd horror.
In Het huis zonder einde volgen we het verhaal van Samira. Wanneer ze op Halloween samen met haar 2 vrienden naar het woud trekt voor een feestje weet ze niet wat ze kan verwachten. Eenmaal aangekomen op hun bestemming ontmoeten ze een groep, ze vertellen horrorverhalen aan elkaar en na deze opwarmer is het tijd voor het echte werk! Ze betreden Het huis zonder einde, iedereen gaat een voor een naar binnen voor een rondleiding. Er is echter één regel: blijf niet langer dan 15 minuten in het huis…
Daniëlle Bakhuis blijft me verrassen! Ik vond Clownsnacht echt geweldig en was heel benieuwd hoe ze nog meer urban legends zou weten te verwerken in dit boek. Hoewel dit boek misschien iets minder spannend was dan Clownsnacht vond ik Het huis zonder einde nog steeds een geweldig verhaal! Ik werd helemaal in het verhaal gezogen en wou absoluut weten wat er achter elke deur zat. Hierdoor lees je het boek in een ruk uit aangezien je gewoon MOET weten wat er gebeurt. Het verhaal zit zo goed in elkaar en ik vind het heel straf dat Daniëlle Bakhuis maar liefst 9 urban legends weet te gebruiken zonder dat het een overload is aan urban legends. Het is een jeugdhorror en ik moet eerlijk zijn dat als ik dit boek een aantal jaren geleden had gelezen ik waarschijnlijk niet meer durfde te slapen. Bakhuis heeft ook enkele onbekendere urban legends gebruikt die ik echt interessant vond.
Het huis zonder einde is weer een hele goede jeugdhorror en ik kijk nu al uit naar meer van Daniëlle Bakhuis want ik kan gewoon geen genoeg krijgen van haar boeken. Dit is een boek waar ik zeker nog enkele keren aan zal terug denken omdat ik de verwerking van enkele urban legends gewoon enorm goed vond! Het huis zonder einde was dan ook een klapper om het jaar mee te beginnen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review