Het familiehotel van Sapphire Bay – Holly Martin

Het familiehotel van Sapphire Bay – Holly Martin

Cover van Het familiehotel van Sapphire Bay. We zien een landschap met aan de linkerkant een wit hotel dat aan een afgrond staat. Rechts zien we water met enkele bootjes en een ondergaande zon.
Author:
Series Number: 1
Published: 2021
Page Count: 318
Categorie:
ISBN13: 9789020541021
Na het lezen van de Happiness reeks geschreven door Holly Martin was ik erg enthousiast toen ik hoorde dat Zomer&Keuning een andere reeks van deze auteur zou uitgeven. Ditmaal volgen we geen vriendinnen maar zussen en ook volgen we het verhaal weer op een klein eiland wat zorgt voor intense summerfeels.
In Het familiehotel van Sapphire Bay volgen we het verhaal van Aria. Aria woont al jaren op Jewel Island nadat ze werd achtergelaten als baby en werd geadopteerd door haar ouders. Wanneer Aria haar vader plots sterft is het Aria haar taak om het familiehotel waar ze zijn opgegroeid samen met haar zussen over te nemen. Een jaar na de dood van hun vader steken de zussen de koppen bij elkaar om het hotel te redden van de afgrond. Maar met een hotel wat al jaren geen gasten meer trekt is Aria genoodzaakt om een oude bekende in te schakelen voor hulp, zelfs als ik wel eens zou kunnen zorgen voor ongemakkelijke situaties. Kan Aria het strikt zakelijk houden om het familiehotel te redden?
Al vanaf de eerste pagina werd ik weer meteen in het verhaal gezogen. Holly Martin heeft zo’n luchtige schrijfstijl waardoor je steeds wilt blijven verder lezen en je voordat je het doorhebt al meerdere hoofdstukken hebt gelezen. Net zoals in de Happiness reeks hebben ook in dit boek de hoofdpersonages wat bagage en hebben beide personages geen gemakkelijke jeugd gehad. Aria is als baby achtergelaten en hierna geadopteerd en werd welkom geheten in een warm gezin maar ondanks dit alles heeft ze zich altijd een buitenbeentje gevoeld. Dit gevoel reflecteert zich dan ook op vlak van een romantische relatie waardoor het voor Aria niet makkelijk is om mensen te vertrouwen en na wat er een jaar geleden is gebeurd is ze niet zeker van een toekomst met Noah. Deze gevoelens uit ze ook vaak doorheen het verhaal en hoewel het liefdesverhaal niet van een leien dakje loopt blijft de lezer wel aandachtig en hopend naar een goede afloop. Wat ik altijd zo mooi vind aan Holly Martin haar hoofdpersonages is dat de personages vaak op elkaar afgestemd zijn, samen klopt het plaatje dan ook helemaal en worden de twijfels van de ander volledig weggenomen.
Het familiehotel van Sapphire Bay is dan ook weer een heerlijk feelgood verhaal met een heerlijke zomerse setting. Ik las het merendeel van dit boek dan ook in 1 dag uit aangezien ik gewoon MOEST verder lezen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het tweede deel in deze reeks en kijk er al naar uit om meer te weten te komen over Clover. Gelukkig worden de boeken in deze reeks redelijk snel na elkaar gepubliceerd zodat ik niet te lang hoef te wachten om verder te lezen. Dit is dan ook de perfecte reeks om deze zomer te lezen en zal gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht weten te toveren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review