De bijles – Sara Ney

De bijles – Sara Ney

De bijles
Author:
Genre:
Series Number: 1
Published: 2019
Page Count: 200
Categorieën: ,
ISBN13: 9781386998549
Grofgebekt. Arrogant. Een klootz*k**.** Er is geen twijfel over mogelijk, Sebastian 'Oz' Osborne is de meest gelauwerde atleet van de universiteit, en waarschijnlijk ook de grootste hufter. Een lopend, pratend cliché. Hij heeft vieze praatjes, een geweldig lichaam en het kan hem geen barst schelen hoe jij of anderen over hem denken. Slim. Elegant. Conservatief. Vergis je niet, Jameson Clarke mag dan misschien wel de meest hardwerkende student van de universiteit zijn, ze is zeker…

Laatst werd ik door uitgeverij Tinteling Romance gecontacteerd of ik wou meedoen aan een blogtour rond het boek “De bijles” geschreven door Sara Ney. De flaptekst klonk wel veelbelovend en aangezien ik wel hou van romance boeken besloot ik deze kans te grijpen. Vandaag is het dus mijn beurt in deze blogtour.

In “De bijles” volgen we twee personages. Sebastian – een atleet die erg gewild is bij de dames en Jameson – een slimme gedreven student die absoluut NIETS te maken wilt hebben met de populaire gasten op haar campus. Wanneer Sebastian op een dag Jameson haar studietijd in de bibliotheek komt verstoren met een vreemde weddenschap wilt ze absoluut niets met hem te maken te hebben, toch besluit ze om eens gek te doen en de weddenschap te aanvaarden – mits één duidelijke afspraak dat zij de helft van het geldbedrag krijgt dat Sebastian kan verdienen met deze weddenschap. Zo leren de personages elkaar kennen, maar na deze vreemde weddenschap wilt Sebastian meer – hij is er namelijk zeker van dat hij Jameson wel kan krijgen en besluit achter haar aan te gaan…

Hoewel de flaptekst me erg aansprak (aangezien ik wel van dit genre hou) was er toch iets aan dit boek waardoor ik me er niet volledig in kon vinden. De verhaallijn kwam namelijk echt traag op gang en de personages klikte niet zo goed bij mij. Het duurde dan ook eventjes eer ik echt in het verhaal zat en van het verhaal kon genieten. Aan het begin van ieder hoofdstuk is er ook een quote die voor sommige mensen  als grappig kan worden ervaren zoals mij, maar ook voor andere als zeer grof kan worden ervaren aangezien het toch wel een bepaald soort humor is. Naar het einde toe begon ik toch wat te wennen aan de personages en hun verhaal, toen Sebastian nachtmerries kreeg begon ik toch wat meer compassie met hem te krijgen en leek hij toch niet zo’n grote hufter als in het begin en doorheen het boek.

Maar door de trage opstart geef ik het boek 3 sterren. Wel is het een heerlijk tussendoor boekje waar je niet te veel bij hoeft na te denken aangezien er weinig achtergrondinfo/diepgang in het verhaal zit.

Ik raad dit boek dan ook wel aan aan mensen die van dit genre houden en wel tegen wat directere humor kunnen. Wil je een boek voor tussendoor waar je niet te veel bij hoeft na te denken? Dan is dit boek echt een goede fit!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review