Mijn boeken tijdlijn #1

Toen ik laatst eens probeerde te brainstormen voor nieuwe ideeën voor blogposts kwam ik al snel op het idee om een boeken tijdlijn te maken. Welke boeken hebben een enorme impact gehad op wie ik nu als lezer ben? Deze boeken ga ik in deze post allemaal uitlichten aangezien ik het wel erg leuk vind om eens terug te denken aan welke boeken ik doorheen de jaren las. Omdat de lijst redelijk lang is geworden heb ik besloten om dit in te delen in 5 delen. Iedere maand deel ik dan ook een stukje van de tijdlijn met jullie met vandaag het eerste stukje:

De basisschool:

Als ik ga kijken naar wat ik las in de basisschool blijkt dit erg weinig te zijn. Ik las als kind niet graag aangezien ik een enorme trage lezer was (ook vaak achterstand had met lezen) en ik hierdoor gefrustreerd raakte en het in mijn vrije tijd ook niet wou doen. Toen ik in het vierde/vijfde leerjaar zat (ongeveer 8-10 jaar) werden de Fantasia boeken van Geronimo Stilton opeens enorm populair. Omdat iedereen er plots over praatte besloot mijn mama om het eerste deel voor mij te kopen in de Toychamp (de lokale speelgoedwinkel) Eenmaal ik begon met lezen verslond ik het boek volledig. Yes! Eindelijk had ik het leesvirus te pakken. Iedere keer als er een nieuw deel in deze reeks uit kwam kocht mijn mama het voor me (terwijl het redelijk prijzige boeken waren) maar ik denk dat mijn mama stiekem ook wel blij was dat ik eindelijk eens iets anders deed dan TV kijken.

Welke boeken las jij als kind?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *