Friday five | Nieuwe boeken waar ik naar uitkijk

Heey! Vandaag heb ik voor jullie een Friday five, jullie vragen jullie misschien af wat is Friday five? Joost van NerdyGeekyFanboy vroeg via Twitter of er bloggers/vloggers geïnteresseerd waren om op iedere vrijdag een topic te verzinnen om zo boeken/auteurs in de bloemetjes te zetten. Hieraan wou ik natuurlijk meedoen aangezien mij het een heel leuk concept leek, dus vandaag de eerste Friday five: Nieuwe boeken waar ik naar uitkijk.

Van de 5 boeken die ik koos zijn er 3 van de 5 geschreven door Vlaamse/Nederlandse auteurs aangezien ik graag boeken lees van eigen bodem (as you know). Dit zijn de 5 boeken:

Complot geschreven door Eva Burgers:

9789026146268_front

Dit boek wil ik graag lezen aangezien ik hou van jeugdthrillers en al  eerder verschenen boeken heb gelezen van Eva Burgers en ik die heel goed vond.

Zoek me tussen de sterren geschreven door Francesca Zappia:

download (1)

Ik ben zo benieuwd naar dit boek! In Amerika is dit boek heel populair geweest – de meeste Amerikaanse/Australische booktubers hadden dit boek dan ook in hun top van 2017 staan – En hierdoor werd ik toch wel nieuwsgierig naar dit boek.

[Gewoon] gevoelig geschreven door Luc Descamps:

gewoon-gevoelig

Weer een boek van Luc Descamps! Dat kon natuurlijk niet ontbreken aangezien hij een van mijn lievelingsboeken heeft geschreven (Verkeerd moment, verkeerde plaats) Luc Descamps kan zo’n goeie boeken schrijven dat ik elke keer weer ernaar uitkijk om eentje van hem te lezen.

Ver van de boom geschreven door Robin Benway:

download

Ook over dit boek/auteur heb ik veel goeie dingen gehoord en ik wil dan ook zeker een boek van haar proberen. En deze cover ziet er gewoon GE-WEL-DIG uit!

Dromenvanger geschreven door Kaat De Kock:

Schermafbeelding-2018-04-16-om-11.25.33

Ik ben heel benieuwd naar dit boek aangezien ik al 3 boeken van Kaat De Kock heb gelezen en ze heel vlot lezen. Kaat De Kock kan hele serieuze situaties zo goed neerschrijven en sinds haar panelgesprek op het Clavis Book Café ben ik zo nieuwsgierig geworden om dit boek te kunnen lezen. En de titel en cover zien er ook geweldig uit!

 

Dit zijn de 5 boeken waar ik naar uitkijk! Hopelijk vonden jullie het leuk en heb je nou nog niet genoeg van Friday five lijstjes check dan zeker deze blogs hieronder uit om meer Friday five lijstjes te ontdekken:

En natuurlijk niet te vergeten! Joost van NerdyGeekyFanboy enorm bedankt om bloggers uit te nodigen voor dit leuke concept!

Dit was het voor vandaag! ik zie jullie graag morgen terug voor mijn blogtour van de Kies voor… serie geschreven door Stefanie Van mol!

Alwaysbeyourself X Chelsey!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. joanydvv schreef:

    Naar de nieuwe Robin Benway kijk ik ook heel erg uit. Ik hou van haar boeken. ?

  2. boekenvirus schreef:

    Zoek me tussen de sterren heeft wel een heel mooie cover!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *