Friday five: Roze boeken

Vandaag heb ik weer een Friday five voor jullie. deze week is het topic Roze boeken. Iedere 3 weken is er een bepaald lijstje in de Friday five met een gekozen kleur en deze week zijn het dus roze boeken. Laten we snel beginnen…

Het lied van mijn hart – Lizzie Van Den Ham & Lily Frank

Het lied van mijn hart

Dit is een boek dat ik laatst mocht lezen voor het DVP streetteam en zoals jullie zien heeft het een hele leuke roze cover. Ik heb hier ook een recensie van online staan en die vind je hier.

Damn Honey – Marie Lotte Hagen & Nydia Van Voorthuizen

Damn, Honey

Ook dit boek is knalroze en heeft ook een zeer mooie cover. Je ziet ook verschillende soorten vrouwen op de cover en dit is natuurlijk super tof gedaan aangezien het boek vooral richt op feminisme. Ook hier heb ik een recensie van geplaatst en die vind je hier.

Sterker dan jij – Kaat de Kock

Sterker dan jij

Ook dit boek kon niet missen op dit lijstje aangezien het een knalroze cover heeft. Dit boek las ik een paar jaar geleden en wil hem graag herlezen omdat ik me er niet zoveel meer van herinner.

Anna & de French kiss – Stephanie Perkins

Anna & de French kiss

Dit is ook een boek wat ik jaren geleden las en wat toen erg gehyped was. Ik vond dit een zeer leuk boek en de cover springt er door de roze tint dan ook enorm uit.

Robijnrood – Kerstin Gier

Edelsteentrilogie 1 - Robijnrood

Dit was ook een enorm gehyped boek een paar jaar geleden toen ik hem las. Deze covers zijn dan ook zo enorm mooi (voor alle 3 de delen) en het verhaal was ook zeer leuk om te lezen (wie weet herlees ik hem wel eens binnenkort 😉 )

 

Zo dit was mijn friday five van deze week met allemaal roze boeken. Heb jij eentje uit deze lijst gelezen? En wat vond je er van? Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Wil je nog meer lijstjes lezen? Je kan andere hun Friday fives bekijken door op de linkjes hieronder te klikken dan wordt je direct doorverwezen naar hun site!

Laurie (Laurie’s Bookshelf)

Angela (Faeraphel)

Joany (Craving Pages)

Conny (Connies Boekkies)

Rianne (Lil Red)

Merel (Young Adult Book Club)

Anna en Paula (Must Magazine)

Maud (Lovelyoffflower)

Liana (Sterrenregen)

Annabel (Het leven van een boekenworm)

Veerle en Celine (Secrets of the Tales)

Natasha (About My Bookshelf)

Nicky (Lovely Time With Nicky)

Marieke (Mariekes Books)

Jaike (Jaike vs de boeken)

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *