Friday five: Boeken die perfect zijn om te lezen in de lente

Het is vrijdag, dit betekend dat het weer tijd is voor een Friday five. Deze keer is het topic ‘Boeken die perfect zijn om te lezen in de lente, aangezien het gisteren de eerste dag was van de lente. Laten we snel beginnen…

Mijn bonzend hart – Als Kjetil Walgermo

Image result for mijn bonzend hart

Dit boek las ik een aantal jaren geleden (en herlas ik ook eens) Maar dit boek vind plaats tijdens de zomer. Het is een boek met een iets zwaarder onderwerp namelijk een harttransplantatie. Maar toch is dit boek heerlijk om te lezen in het lentezonnetje.

Wings – Aprilynne Pike

Afbeeldingsresultaat voor wings boek

Ah dit is nog een boek wat ik een aantal jaren terug las en waar ik nu nog steeds aan terug denk. Een vriendin van mij had me dit boek eens aangeraden en toen ik het las was ik er helemaal weg van! Het boek gaat over elfen en om de een of andere reden vond ik het heerlijk om tijdens de lente periode te lezen.

De selectie – Kiera Cass

Afbeeldingsresultaat voor de selectie

Dit is een van mijn favoriete series (na girl online natuurlijk!) Het is een lekker luchtige serie, eentje waar je niet te veel bij hoeft na te denken. Dit is echt een aanrader om te lezen in deze periode van het jaar omdat je hier helemaal bij weg kunt zwijmelen.

Girl online on tour – Zoe Sugg

Image result for girl online on tour nederlands

Het tweede boek van mijn favoriete serie kon natuurlijk niet ontbreken! Dit is het enige boek in de serie wat zich afspeelt in de zomer en daarom vind ik het een hele goede serie om nu alvast te lezen aangezien ik tijdens de lente stiekem al uitkijk naar de zomer. Perfect dus!

Heerestraat en Rozenlaan – Carlie Van Tongeren

Image result for heerestraat en rozenlaan

Dit boek las ik vorige zomer en ik vond het zo’n leuk boek. Dit is ook weer een boek wat lekker weg leest, het heeft een aantal zware thema’s zoals scheiding maar toch weet Carlie het zeer luchtig te brengen met veel humor tussendoor. Een heerlijk boek voor de lente dus!

 

Zo dit was mijn Friday five ‘boeken die perfect zijn om te lezen in de lente’

Welk boek is volgens jullie een echte aanrader om te lezen in de lente?

Wil je nog meer lijstjes lezen? Je kan andere hun Friday fives bekijken door op de linkjes hieronder te klikken dan wordt je direct doorverwezen naar hun site!

Laurie (Laurie’s Bookshelf)

Angela (Faeraphel)

Joany (Craving Pages)

Conny (Connies Boekkies)

Rianne (Lil Red)

Merel (Young Adult Book Club)

Anna en Paula (Must Magazine)

Maud (Lovelyoffflower)

Liana (Sterrenregen)

Annabel (Het leven van een boekenworm)

Veerle en Celine (Secrets of the Tales)

Natasha (About My Bookshelf)

Nicky (Lovely Time With Nicky)

Marieke (Mariekes Books)

Jaike (Jaike vs de boeken)

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 26 maart 2019

    […] Friday five: Boeken die perfect zijn om te lezen in de lente […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *