Friday five | Auteurs die naar Yalfest 2019 moeten komen

Heey! Vandaag heb ik voor jullie een Friday five, deze keer de auteurs die naar Yalfest 2019 moeten komen. (Er is wel nog niet bekend gemaakt of er een 2019 editie zal komen) Ikzelf ben nog nooit naar Yalfest geweest aangezien het te ver reizen is voor mij (maar ik hoop er ooit eens te geraken)

De 5 auteurs die ik graag zou willen zien op Yalfest 2019 zijn:

Zoe Sugg schrijver van Girl online:

tumblr_ovvqhxDpco1qenlbro1_500

Dit is echt een droom van mij! Zoe Sugg schreef een van mijn favoriete boeken namelijk de Girl Online serie. Ik vind haar ook zo aardig en spontaan (op internet) overkomen en ik zou haar heel graag willen ontmoeten en mijn pareltjes laten signeren natuurlijk 😉

Maggie Stiefvater auteur van de Mercy Falls trilogie:

stiefvater

Toen ik de Mercy Falls serie las werd ik meteen verliefd op de personages, deze serie heeft in het verleden ook best veel voor mij betekend en daarom zou ik graag Maggie Stiefvater willen ontmoeten.

Kiera Cass auteur van de Selectie serie:

Kiera Cass Filme a Seleção Kiera Cass The Selection America Singer

Nog een van mijn favoriete series is toch zeker wel de Selectie serie. Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe Kiera Cass is het echt is en zou haar heel graag willen ontmoeten!

Stephanie Meyer auteur van de Twilight serie:

3766

Stephanie Meyer is wel een auteur die MOET komen op Yalfest aangezien toch wel bijna iedereen de Twilight serie heeft gelezen (of op zn minst kent) en daarom vind ik dat zij zeker niet kan ontbreken.

En last but not least…

Aprilynne Pike auteur van de Wings serie:

Aprilynne Pike

Ik vond de Wings serie echt hele leuke boeken met een leuk fantasie aspect. Deze boeken las ik ook echt als een speer uit en sindsdien wil ik Aprilynne Pike echt ontmoeten!

Dit waren de 5 auteurs die voor mij ZEKER op YALFEST 2019 aanwezig moeten zijn, krijg je nu niet genoeg van deze lijstjes? dat hoeft ook niet want dan heb je nog een hele lijst blogs waar je de Friday Five op kunt lezen:

Dit was het voor vandaag! ik zie jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.

Alwaysbeyourself X Chelsey!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *