Friday five: Boeken die een re-read verdienen

Vandaag is het weer vrijdag wat betekend dat het tijd is voor de Friday five. Vandaag is het een topic die ik heb ingestuurd namelijk “Boeken die een re-read verdienen” Ik wil namelijk heel graag boeken herlezen, nu heb ik 2 lijstjes bedacht: Deze 5 zijn boeken die ik al heb gerecenseerd en die ik wil herlezen en 20 maart komt er een lijstje online met alle boeken die ik wil herlezen om te kunnen recenseren (aangezien er veel boeken zijn die ik las voordat ik begon met mijn blog en geweldig vond en ik wil kijken of ik ze nog steeds goed vind) Laten we snel beginnen…

Het geestige leven van Lucy Shaw – Tamsyn Murray (Recensie)

Afbeeldingsresultaat voor het geestige leven van lucy shaw

Dit boek las ik in 2016 en vond het een zeer vlot geschreven boek, dit boek bevatte ook heerlijke humor en ik wil graag ontdekken of ik dit nog steeds zo’n goed boek vond .

Everything, Everything – Nicola Yoon (Recensie)

Gerelateerde afbeelding

Dit was het allereerste boek dat ik volledig in het Engels las (buiten graphic novels dan) Ik las het in 2017 en ik vond dit een heel leuk boek. Ik heb later ook de film gezien en die vond ik ook zeer leuk. Tijd voor een re-read en re-watch zou ik zeggen!

Sara dagboeken – Ria Maes (Recensie)

Afbeeldingsresultaat voor sara dagboek

Deze boeken (deel 1-6) las ik in de zomer van 2017. Vroeger keek ik de serie ook samen met mijn ouders en zussen, deze vond ik toen echt geweldig! De boeken vond ik dan ook zeer leuk, ik kocht deze boeken (deel 1-13 en de tussendelen) ook in februari & maart aangezien ik ze had gelezen als bibliotheek boek. Hoewel ik alleen deel 1 heb gerecenseerd vond ik toch dat hij op deze lijst hoorde, ik wil ze dus heel graag herlezen zodat ik ook zeker de andere delen kan recenseren.

Girl online – Zoe Sugg (Recensie deel 1) & (Recensie deel 2)

Afbeeldingsresultaat voor girl online nederlands

Zoals jullie ondertussen wel weten is de Girl online serie van Zoe Sugg een van mijn favorieten. Ik herlees deze boeken normaal ieder jaar opnieuw (hoewel ik dit in 2018 niet heb gedaan) hoog tijd dus om deze te herlezen en ook deel 3 te recenseren (aangezien ik toen helemaal in het verhaal opging en ik vergeten ben om deze te recenseren)

Geestverwanten – Hilda Spruit (Recensie)

Afbeeldingsresultaat voor geestverwanten

Dit boek las ik in 2017 en ik vond het een zeer leuk en spannend boek. Binnenkort komt er ook een tweede deel en tegen die tijd hoop ik deze te herlezen.

 

Zo dit was mijn lijstje van boeken die ik nodig eens moet herlezen (recensie editie), kijk ook zeker uit naar mijn Project re-read (komt op 20 maart online). Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Wil je nog meer lijstjes lezen? Je kan andere hun Friday fives bekijken door op de linkjes hieronder te klikken dan wordt je direct doorverwezen naar hun site!

Laurie (Laurie’s Bookshelf)

Angela (Faeraphel)

Joany (Craving Pages)

Conny (Connies Boekkies)

Rianne (Lil Red)

Merel (Young Adult Book Club)

Anna en Paula (Must Magazine)

Maud (Lovelyoffflower)

Liana (Sterrenregen)

Annabel (Het leven van een boekenworm)

Veerle en Celine (Secrets of the Tales)

Natasha (About My Bookshelf)

Nicky (Lovely Time With Nicky)

Marieke (Mariekes Books)

Jaike (Jaike vs de boeken)

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *