2022 reading resolutions

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Bij een nieuw jaar komen vaak ook goede voornemens kijken. De afgelopen 2 jaar had ik wel wat doelen maar niet echt doelen waarvan ik dacht dat ze de moeite waard waren om te delen. Maar ik merk wel dat als ik een lijstje met doelen heb ik er vaker naar terug ga en het ook wel doe. Ik hoop dan ook dat dit mijn duwtje in de rug is om eindelijk eens aan deze doelen te werken. 

100 boeken lezen.

Vorig jaar las ik op de valreep nog 151 boeken. Dit jaar zet ik mijn Goodreads doel weer op 100 maar ik verwacht wel dat ik dat met gemak zal halen.


Ik wil de Bridgerton reeks recenseren (zowel de serie als de boekenreeks)

2021 was het jaar dat ik helemaal verslaafd raakte aan de Bridgerton reeks. Ik bekeek de Netflix serie in het begin van het jaar en raakte helemaal verstrikt in de drama van de ton. Toen ik erachter kwam dat het gebaseerd was op een boekenreeks en dat enkele delen waren vertaald besloot ik de eerste delen te kopen. Ik las de eerste 3 delen maar om de een of andere reden geraakte ik niet aan de rest. 2022 wordt dan ook het jaar dat ik deze fantastische reeks eens uitlees en dat seizoen 2 verschijnt op Netflix. Ik ben dan ook enorm benieuwd naar dit tweede seizoen en de rest van de boekenreeks!


De Team mortis challenge

In 2019 ontdekte ik de Team Mortis reeks. Ik vond deze reeks enorm leuk en had het idee dat ik het meteen zou bingen. Helaas is dit er toen niet van gekomen. Maar omdat er nu 12 delen zijn in deze reeks wil ik graag iedere maand een deel lezen in de reeks. Dat zou dan betekenen dat ik eindelijk up-to-date zou zijn met deze reeks!


22 books in 2022

Ik zie overal lijstjes voorbij komen met 22 boeken die mensen in 2022 zouden willen lezen. Het leek me dan ook een leuke challenge om dit zelf te proberen. 

Het lijstje kan je HIER vinden (hier kan je doorheen het jaar ook mijn progress volgen)

Meer series uitlezen

Ik heb heel wat series in mijn boekenkast staan en ik vind het heerlijk om eens wat langer in een wereld te vertoeven. Daarom is een van mijn doelen dit jaar om eens vaker te denken aan mijn series en er ook meer uit te lezen. Afgelopen jaar las ik 4 series uit (en vaak was dit enkel het laatste deel wat ik nog moest lezen) dus laat ons zeggen dat ik er dit jaar minstens 5 wil uitlezen. 

Hier komt ook een tracker van, als deze online staat kan je deze terugvinden in de balk “trackers” op de homepagina!

Vaker films/series kijken

Ik merk dat ik heel wat films/series in mijn watchlist heb staan (of dit nu op DVD is of op Netflix & Disney+) en op het einde van 2021 merkte ik dat ik echt wel kon genieten van een goede serie of film. Omdat ik op zaterdagen mijn movie/serie post terug in het leven heb geroepen moet ik ook wel echt vaker series/films kijken om dit te kunnen blijven posten. Daarom is een van mijn voornemens om eens vaker een film/serie op te zetten en gewoon een uurtje of 2 te genieten van het verhaal op mijn scherm.Om dit doel te behalen leek het me een goed plan om een film/serie tracker bij te houden waarin ik alle bekeken films/series oplijst dit ik in 2022 heb bekeken.

De film tracker kan je HIER vinden.

De TV-serie tracker kan je HIER vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *