Team Mortis challenge 2022

Een van mijn goede voornemens dit jaar is om mijn boekenseries aan te pakken. Ik heb heel wat boekenreeksen in de kast staan en zou dit jaar dan ook enkele van mijn TBR willen afhalen door deze te lezen.

Een boekenreeks waar ik in 2019 begon (en toen heel leuk vond) was de Team Mortis reeks geschreven door Bjorn Van Den Eynde. Ik wou toen in een maand tijd de hele reeks lezen (wat uiteraard niet is gelukt anders was deze challenge niet in het leven geroepen).

Momenteel zijn er 12 delen in deze reeks en omdat ik eind 2021 zin had om van voor af aan opnieuw te beginnen leek het me een leuk idee om in 2022 een challenge te bedenken en dat werd de Team Mortis challenge.

Wat is de Team Mortis challenge?

Aangezien er 12 boeken in deze reeks zijn verschenen leek het me een leuk idee om iedere maand 1 deel te lezen. Ik begin dus opnieuw bij het begin en lees zo iedere maand een nieuw deel in de reeks. Dit zou dan ook betekenen dat ik eind dit jaar eindelijk up-to-date ben met de reeks en ik al eentje van mijn serie lijstje kan afstrepen.

Ik hoop dan ook door er iedere maand aan te werken dat ik het ook effectief doe. Wat me vaak tegenhield was dat deze boeken voor mij fysiek te lezen zijn (ik lees sneller met een luisterboek of ebook) waardoor ik me er vaker toe moest zetten om deze te lezen. Maar de delen wat ik al las (de eerste 5) vond ik wel allemaal hele leuke boeken.

2022 wordt dan ook het jaar dat ik eindelijk deze geweldige reeks volledig lees!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *