Weekly reading blog #9

De week is weer voorbij, dat betekend dat ik vorige week met jullie ga overlopen in mijn reading blog. Deze week had ik een leuke meeting met Valerie en en gebeurde iets onverwachts! Wat dat was lees je hieronder…

Maandag:

Maandag was het paasmaandag, dit betekende dat ik moest werken. Ik moest om 12:00 uur beginnen en ik had een lange shift namelijk tot 22:30 uur. Ik las op maandag dus helaas niets.

Dinsdag:

YES! dinsdag was mijn vrije dag, na een druk paasweekend had ik dit dan ook hard verdiend. Ik besloot dan ook om lekker veel te lezen (aangezien Valerie en ik de dag erna bespreking hadden) in het boek “De jongen met twee namen” geschreven door Maggie Harcourt. Voor wie het nog niet weet – dit is ons leesclub-boek van de maand mei. Ik moest dit boek zien uit te lezen voordat Valerie en ik op woensdag het gingen bespreken en activiteiten rond dit boek gingen verzinnen. Ik las 123 pagina’s op dinsdag maar het boek was nog niet uit dus besloot ik na middernacht nog wat verder te lezen.

Woensdag:

40 pagina’s voor het einde vielen mijn ogen helaas dicht van de slaap en besloot ik het boek aan de kant te leggen – ik zou het op de bus naar Hasselt wel uitlezen. Toen mijn wekkertje ging besloot ik wat kleins te ontbijten en me snel klaar te maken. Daarna vertrok ik op weg naar Hasselt waar ik Valerie op haar campus zou ontmoeten. Onderweg naar Hasselt las ik het boek De jongen met twee namen uit. In Hasselt aangekomen besloten Valerie en ik om lekker veel te brainstormen rond het boek en bedachten we nog een aantal leuke activiteiten. Ook besloten we nog even langs een aantal winkels te gaan. Toen we honger begonnen te krijgen besloten we een pizza uit te halen bij de Bruno’s die we op Valerie haar kot opaten. Op haar kot keken we onder het genot van onze pizza een aantal afleveringen van Friends. Hierdoor verloor ik helaas de tijd uit het oog waardoor ik MIJN LAATSTE bus mistte. Maar Valerie was daar met een oplossing! Ik mocht een nachtje bij haar op kot blijven slapen en de dag erna zou ik op haar campus terug naar huis vertrekken. We maakte er dus een onverwachte sleepover van. Ik las op woensdag 62 pagina’s.

Donderdag:

Donderdag was een vroeg dagje. We stonden rond 8 uur op om naar de campus te vertrekken. Daar aangekomen maakte ik nog een handige excel sheet met boeken doe uitkomen. Daarna was het dan toch echt tijd om te vertrekken naar huis, op de bus las ik Het is ingewikkeld van Kaat De Kock. Hier las ik uiteindelijk 86 pagina’s van. Toen ik thuis aankwam besloot ik nog wat te bloggen en te lunchen. Om half vijf moest ik gaan werken. Ik moest werken tot half 11 en hierna kroop ik mijn bedje in.

Vrijdag:

Op vrijdag was het een redelijk rustig dagje. Ik moest om 5 uur gaan werken maar daarvoor heb ik heerlijk wat youtube gekeken en uitgeslapen. Toen ik moest werken duurde het niet lang, ik was al om 21:00 uur thuis waardoor ik nog lekker The voice kon kijken. Daarna keek ik ook nog 9-1-1 en maakte ik mij klaar voor de #Leesmeemarathon. Ik zette een pot koffie en raapte vanalles lekkers bij elkaar om mee naar mijn kamer te smokkelen 😉 Ik las op vrijdag helaas niets maar dat maakte ik ruimschoots goed met de #Leesmeemarathon.

Zaterdag:

Op zaterdag was de 3de ronde van de #Leesmeemarathon. Hoe deze verliep kan je in dit verslagje lezen.

Zondag:

Zondag sliep ik lekker uit! Nadat ik was uitgeslapen maakte ik mij klaar aangezien op zondag meestal mijn zus komt. Rond half 3 kwamen zij aan en hadden we een heerlijk dagje met de familie. Nadat mijn zus weg was las ik nog verder in Mijn belofte aan jou geschreven door Colleen Hoover en deze las ik uit! Ik las op zondag dus 184 pagina’s.

Deze week las ik dus 1072 pagina’s in totaal en las ik 5 boeken uit.

De boeken die ik las:

De jongen met twee namen – Maggie Harcourt 352 p (4,5 sterren)

Young & Awesome - De jongen met twee namen

#Kleingelukske – Lynn Van Royen 312 p (4 sterren)

#kleingelukske

Het kleine grote frustratieboek – Guusje Slagter 141 p (3 sterren)

Het kleine grote frustratieboek

Nieuwe avonturen van Meneer Humble – Saskia Aïcha Angenent 80 p (3 sterren)

Nieuwe avonturen van meneer Humble

Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover 312 p (4,5 sterren)

Mijn belofte aan jou

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *