Wat je in de maand februari kan verwachten:

Jeah! de examens zijn gedaan, dit betekend dat ik weer heerlijk veel tijd kan stoppen in Leesmeemetmij en dat betekend dan ook dat er deze maand een aantal leuke artikelen zullen verschijnen. Aangezien ik in Januari begon met examens heb ik ook mijn einde 2018 artikelen niet kunnen schrijven en posten. Ik geef jullie dan ook even een lijstje wat je deze maand allemaal op Leesmeemetmij.be kunt verwachten:

januari Wrap-up (die komt meteen na dit artikel online)

2018 wrap-up

favorieten van 2018

teleurstellingen van 2018

recensies (iedere zaterdag + extra’s tijdens blogtours)

En nog veel meer….

 

Ik heb namelijk enorm veel idee├źn en aangezien ik nu weer volop kan schrijven zal ik deze zo goed mogelijk proberen uit te werken.

Hopelijk zijn jullie benieuwd naar de blogpost en zie ik jullie in februari vaak op mijn blog!

Alwaysbeyourself X Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *