Vraag van de week #10

Het is Woensdag! Wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Vraag van de week. Ons wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag hebben we vraag tien:

Wat is voor jullie de ideale vrijdagavond?

Dit is een zeer leuke vraag! Een ideale vrijdagavond ziet er voor mij zo uit:

Een vrije dag waarop ik mij geen zorgen hoef te maken over het werk. Een heerlijk warm bad, met een bruisbal en een boek voor het heerlijke me-time effect. Wanneer ik uit bad kom mijn gezicht helemaal insmeren met serums en mijn jade roller. Als ik dit heb gedaan kruip ik graag nog op de zetel met een film (vaak een film vol drama of een quilty pleasure film wat ik al 80 keer heb gezien) Na de film nog wat Farm Together spelen op mijn Nintendo Switch of Overcooked 2 met Valerie (via Skype) vooraleer ik mijn bedje in kruip. Dit is mijn ultieme vrijdag avond als ik helemaal alleen ben maar ik ga ook al eens graag weg met Valerie en dan ziet dat er zo uit:

Lekker uiteten en een spel spelen terwijl we wachten op ons eten. Gezellig lekker kletsen over vanalles en nog wat. Nadien een filmpje pakken in de bioscoop (het liefst met alle snacks en veel icetea green want hier ben ik verzot op!) Na de film nog gezellig een spel spelen (of gewoon op onze Nintendo Switch wat spelen) en lekker kletsen. En dan heerlijk ons bed inkruipen om te slapen.

Ik heb dus 2 opties en de tweede optie is namelijk het plan van aankomende vrijdag, heerlijk zo’n vrije dag waarop ik helemaal kan ontspannen en lekker kan doen waar ik op dat moment zin in heb!

Wat ik jullie ultieme vrijdagavond?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *