TBR Thursday – Februari 2020

Januari is weer omgevlogen en dat brengt ons weer in februari en bij een nieuwe TBR Thursday. Valerie en ik kozen weer lootjes voor elkaar in onze video en in deze post overlopen we nog eens samen wat ik deze maand moet lezen.

Voordat ik laat zien welke 3 boeken Valerie uit mijn potje trok overloop ik natuurlijk eerst met jullie of ik al mijn TBR Thursday boeken van vorige maand heb gelezen.

De 3 titels die Valerie in januari voor mij had gekozen waren:

Vind ik leuk?! – Holly Bourne

Vind ik leuk?!

Sterrenregen – Sylvia Van Driessche

Wat ze je moeten vertellen (maar nooit zullen doen) – Warme William

Ik las maar 2 van de 3 boeken. Deze maand was namelijk iets drukker dan ik had verwacht aangezien ik een nieuwe job moest zoeken en uiteindelijk aan het einde van de maand ook een nieuwe job kreeg en dus veel moest werken. Maar toch nog geslaagd!

Maar nu verder met deze maand:

De boeken die Valerie uit mijn Challenge Accepted potje trok deze maand waren:

Orangeboy – Patrice Lawrence

Orangeboy

Wanhoop – Eva Burgers

Wanhoop

Stormwachter: De kaarsenmaker van Arranmore – Catherine Doyle

Stormwachter 1 - De kaarsenmaker van Arranmore

Uit het potje van mijn project re-read trok ik deze maand:

[Gewoon] leven – Luc Descamps

Gewoon leven

Boeken die ik deze maand sowieso moet lezen omdat er een blogtour van komt of ik naar de boekvoorstelling ga van een volgend boek:

Te waar om mooi te zijn – Roxanne Wellens

Black-out – Lara Reims

Rémi 2 - Black-Out

Momentum: Gebroken – Shelena Shorts

Momentum-serie 2 - Gebroken

Dit is mijn hele TBR voor deze maand. Hopelijk lukt het me om veel te lezen – zeker nu ik stabiliteit heb gevonden in mijn job. Dus we zullen volgende maand zien of het mij gelukt is. Welke boeken staan op jullie TBR van deze maand?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *