Serie-review: Grey’s anatomy S1 Afl 1

Vandaag ga ik voor de eerste keer een serie review voor jullie doen, namelijk eentje van de eerste aflevering van het eerste seizoen van Grey’s anatomy. Ik ben deze serie namelijk herstart omdat wij nu alle seizoenen kunnen kijken via Telenet Play. En ik er graag aan verder wou maar ik de helft dus niet meer wist WHOOPS. Maar laten we nu maar snel beginnen.

grouppromo1-6

verhaallijn in deze aflevering:

We volgen Meredith Grey en zij gaat als co-assistent werken voor haar opleiding. Zij word ingedeeld met 3 andere medestudenten bij ‘de nazi’. En zo volg je haar op haar eerste werk shift en hoe het leven als dokter is tijdens de shifts.

Pluspunten:

+ Het is spannend hoe ze de diagnose van de patiƫnten zoeken.

Minpunten:

– Het verhaal van Meredith zelf is op dit moment best saai.

Hoeveel geef ik deze aflevering op een schaal van 1-10?

Omdat het de allereerste aflevering is geef ik het nu een 6 op 10 wat niet slecht is voor een eerste aflevering.

Vind ik op dit moment dat jullie deze serie ook moeten volgen?

Op dit moment zeg ik geef het zeker een kans.

 

Zo dit was mijn allereerste serie review, de volgende afleveringen bespreek ik nog in een apart artikel.

Alwaysbeyourself maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *