Riverdale seizoen 1 aflevering 1

riverdale

Op 26 januari 2017 is er een nieuwe serie begonnen op Netflix namelijk Riverdale, een vriendin raadde mij deze serie aan en met een vreemd gevoel begon ik aan deze serie. Deze serie sprak mij niet echt aan aan de samenvatting te horen maar toch werd ik aangenaam verrast. Hoe? lees dat verder in deze review van aflevering 1: WAARSCHUWING: als je aflevering 1 nog niet hebt gezien en je wilt het graag zien lees dit artikel dan niet want het zou spoilers kunnen bevatten.

Verhaallijn: 

Op de 4de juli wordt er een jongen vermist: Jason Blossom. De verdwijning is heel verdacht aangezien Jason Blossom heel populair was op school. Archie heeft stiekem een relatie met zijn muzieklerares Miss Grundy, zij waren op 4 juli samen bij het meer waar Jason voor het laatst gezien werdt. Maar niemand mag iets weten van hun relatie dus ook niet van hun ontmoeting bij het meer. Betty is stapelverliefd op Archie ook al is haar moeder er heel erg tegen. Betty en Archie zijn beste vrienden maar Betty voelt dus wel wat meer voor Archie, wanneer Betty op het punt staat om het Archie te vertellen wandelt de mysterieuze Veronica binnen. Haar vader zit in de gevangenis waardoor Veronica en haar moeder zijn verhuist voor een nieuw leven op te starten. Betty en Veronica worden vriendinnen en samen doen ze auditie voor een lid te worden van het cheerleading team van de school, uiteindelijk worden ze allebei lid van het team en dat brengt voor Betty veel stress mee met haar moeder die hier tegen is. Betty haar zus Polly zit namelijk in een instelling door Jason Blossom en daardoor probeert Betty haar moeder haar te beschermen.We volgen dus hun verhalen en de verdwijning van Jason Blossom en stukje voor stukje kom je kleine details te weten over de verdwijning van Jason Blossom.

Mijn mening:

Zoals ik al zei sprak de samenvatting van deze serie mij niet echt aan, maar vanaf de eerste 5 minuten wordt je in het verhaal gezogen. Het verhaal is ook heel mysterieus maar ook makkelijk om te volgen. De personages vond ik eerst heel mysterieus maar langzaam aan leer je ze kennen en begin je je in te leven in hun verhaal. Je volgt dus het verhaal van Archie, Betty en Veronica en de verdwijning van Jason Blossom. Ik vind het ook heel goed geacteerd. De aflevering eindigt ook op een cliffhanger waardoor je meteen aflevering 2 wou zien.

Raad ik deze serie aan?

JA! als je deze serie nog niet gezien hebt doe dat dan zeker er zijn nu 4 afleveringen beschikbaar op Netflix, dus zeker kijken.

 

Dit was alweer mijn eerste riverdale review, hopelijk vinden jullie het leuk en ik zal dit zeker bij elke aflevering doen. Dus ik zie jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.

Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *