Scènes die ik graag zou willen zien in het tweede seizoen van Bridgerton

Vandaag start officieel het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix en kunnen we eindelijk weer genieten van deze geliefde personages. Om de release van het tweede seizoen te vieren zet ik voor jullie alle scènes uit het boek op een rijtje die ik graag zou terugzien in de Netflix serie. Ik probeer de scènes zo abstract mogelijk te omschrijven om eventuele spoilers te voorkomen.


Een absolute must (en die er gegarandeerd ook wel inzit na het zien van de trailer) is de pall mall scène. Tijdens het lezen van het boek heb ik enorm genoten van deze scène omdat we zo meer zien van de andere (al bekende) personages. Ik denk dan ook wel dat dit een enorm leuk scenario is om op beeld te zien. Aan de trailer te zien en de beelden die we al kregen van het tweede seizoen ben ik dan ook zeker dat deze scène wel ergens zal terugkomen. 


Een scène waar ik tijdens het lezen ook enorm van heb genoten en hoop terug te zien in de reeks is de onweer scène. Tijdens deze scène kreeg ik tijdens het lezen van het boek een connectie met de personages waardoor je ze beter leert kennen en begrip hebt voor de houding die ze doorheen het verhaal aannemen. Ik hoop dan ook echt dat ze deze scène weten te verwerken in het verhaal en dat ze het eer aandoen. 


Een van de grappigste scènes uit het boek vind ik toch wel de scène waar Kate onder het bureau van Anthony zit verstopt. Hierdoor leer je een speelde kant van beide personages kennen waardoor het verhaal wat luchtiger wordt en je eens goed kunt lachen. Ik ben dan ook benieuwd of deze is verwerkt in het seizoen en zo ja hoe dit uitpakt op beeld. 


Een scène die ik tijdens het lezen van het boek erg spannend vond was de scène met de koets (ik ben de juiste benaming eventjes vergeten). Ik hoop dan ook stiekem dat ze deze toevoegen omdat we zo de zachte en bezorgde kant van Anthony leren kennen en ik het wel een leuke spannende scène vond in het boek.


Niet echt een specifieke scène maar iets wat gewoon bij het verhaal van het tweede boek hoort is natuurlijk Kate haar corgi. Omdat dit best wel een grote rol speelt in het boek zie ik dit ook graag terugkomen in de reeks (ik heb de foto’s van de corgi ondertussen al gezien en damn isn’t he cute?! )


En natuurlijk als laatste kon de bijensteek scène niet ontbreken. De mensen die het boek hebben gelezen zullen wel snappen waarom deze scène absoluut niet kan ontbreken in het tweede seizoen van de Netflix reeks. Aangezien dit een groot deel speelt in de evolutie tussen de relatie van Kate en Anthony denk ik ook wel dat ze deze hebben overgenomen. Ik ben dan ook wel zeer benieuwd hoe dit uitpakt op beeld. 


Dit zijn alle scènes die ik graag terug zou willen zien in het tweede seizoen van Bridgerton op een rijtje. Welke scène zie jij graag terugkomen in de reeks?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 29 november 2022

    […] in mijn hoofd die ABSOLUUT thuis hoorde in de serie, ik maakte hier zelfs een blogpost van. (die je HIER kan […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *