Wild – Mel Wallis De Vries

Wild – Mel Wallis De Vries

Wild
Published: 2018
Page Count: 232
Categorie:
ISBN13: 9789026147036
Eindexamenreis naar Spanje. Het lijkt een droom die uitkomt voor een groep van zeven jongeren. Samen besluiten ze om een nachtje te gaan kamperen in een onherbergzaam natuurgebied. Al snel verandert de droom in een nachtmerrie. Om te overleven, zijn ze op elkaar aangewezen. Naarmate de dagen verstrijken, maken frustratie en angst zich meester van de groep...

Toen ik zag dat Mel Wallis De Vries met een nieuw boek zou uitkomen wist ik al meteen dat ik dit moest lezen, na de achterflaptekst te hebben gelezen werd ik alleen nog maar nieuwsgieriger naar het verhaal. Tot mijn geluk kwam dit boek vrijwel meteen na verschijning uit als audioboek via Storytel (En ik had hem zelf ook al gekocht op de Boekenbeurs in Antwerpen)

Dit boek gaat over 6 jongeren die na hun eindexamen op reis vertrekken. We volgen dit boek dan ook vanuit de verschillende perspectieven van de jongeren. Wanneer ze op reis zijn besluiten ze om een nachtje te gaan kamperen, maar dit leuke idee draait al snel uit op hun grootste nachtmerrie…

Eindelijk een nieuw boek van Mel Wallis De Vries! En wat heb ik er weer van genoten, Mel schrijft haar jeugdthrillers altijd zo goed en het verhaal is altijd zeer spannend. Doordat het verhaal spannend is en je gehecht raakt aan de personages lezen haar boeken dan ook enorm snel. In de boeken van Mel worden ook altijd leuke details toegevoegd, dit boek bevat bijvoorbeeld een camera lay-out als de personages vloggen en kranten artikels. Het survival aspect in dit verhaal vond ik echt heel spannend en leuk om te lezen, je weet zo ook niet welke personages het zullen overleven. Hoewel dit boek zeer spannend is kon ik deze keer toch wel al ongeveer raden wie de dader was door de zin: ‘Hoe ver zou jij gaan?’ dit was dan ook het enige jammere aan het verhaal.

Ook de cover van het boek is prachtig! En de zijkanten van de pagina’s waren deze keer neon-groen waardoor ik er een mooie Instagramfoto van heb kunnen maken.

Wild is weer een supersterk verhaal van Mel Wallis De Vries en zeker aan te raden voor wie van jeugdthrillers houdt of van de eerdere boeken die door Mel Wallis De Vries zijn geschreven. Ik gaf dit boek ondanks dat ik ongeveer de dader kon raden dan toch 4,5 sterren! Ik kijk nu al enorm uit naar het volgend boek van Mel!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review