De kunst van Kerstmis – Jane Lovering

De kunst van Kerstmis – Jane Lovering

De kunst van Kerstmis
Published: 2018
Page Count: 83
Categorie:
ISBN13: 9789463189538
Wat als de kerstgeest van het verleden de kerstgeest van de toekomst in de weg staat? Het is bijna twee jaar geleden dat Harriet haar man Jonno op jonge leeftijd verloor aan een hartaanval. Dit jaar wil ze haar verdriet afsluiten en vindt ze dat ze weer eens kerst moet vieren. Maar als ze op zolder op zoek gaat naar de kunstkerstboom, vindt ze meer dan ze had verwacht: een stapel geheimzinnige stripboeken waar ze…

In December stuurde Jen Minkman in de groep van het DVP streetteam dat ze ook dit jaar weer een Kerstboek zou uitgeven. Ik als kerstfreak wou deze dan ook heel graag lezen en recenseren. Maar de examens kwamen eraan en ik was niet echt in de kerststemming daardoor (i know shocking) en hierdoor kwam ik er maar niet aan toe om hem te lezen. 31 januari waren mijn examens gedaan en er lag zowaar SNEEUW! Het perfecte weer dus om dit boek te lezen (ook al was het al een tijdje geen Kerstmis meer)

Dit boek is een zeer korte novelle van maar 83 pagina’s en gaat over Harriet. Harriet haar man is een aantal jaren geleden gestorven waardoor ze niet echt in de kerststemming was. Dit jaar wil ze de draad echter weer oppakken en duikt ze haar zolder in om de kerstboom te halen om hem daarna op te zetten. Op zolder komt ze een stripcollectie tegen van haar overleden man en deze wil ze verkopen aan een lokale striphandelaar genaamd Kell. Wat Harriet echter niet had verwacht is dat zij en Kell steeds dichter naar elkaar zullen groeien…

Wauw! Dit was echt het geschikte boek om me uit mijn depressieve mood te halen na de examens. Dit boek geeft je een enorm cozy gevoel met een vleugje nerd (want stiekem zijn we allemaal wel nerds toch?) Door het stripboek aspect komen de perfecte fangirl gevoelens naar boven. Ook is dit boek gewoon heel schattig, de personages zijn zo perfect voor elkaar en het hele boek hoop je dat er uiteindelijk een relatie van zal komen. Hoewel dit een kerstboek is kan je dit dus ook perfect lezen in de winter (en al helemaal als er sneeuw ligt) aangezien dit het perfecte boek is voor deze donkere dagen waarbij je gewoon lekker gezellig onder een dekentje wilt lezen met een heerlijke mok thee.

Ik gaf het boek 4,5 sterren en heb er dan ook enorm van genoten, een beetje kerst in Januari kan geen kwaad toch? ? Ik raad dit boek zeker aan om te lezen tijdens de winter/kerstperiode!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review